dinsdag 30 april 2019

Iittala schale

Iittala schale

Iittala Servies Van Top Kwaliteit. Persoonlijke klantenservice. Bestel hier servies online. Fantastische aanbiedingen. Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen.


Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden. Dus meld je nu aan bij Myiittala. Tijdloos en modern Scandinavisch servies, kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer. Onze ervaring met de productie daarvan gaat al 1jaar terug, maar we blijven onze vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelen. Ontdek het uitgebreide woonassortiment.


Gratis bezorging vanaf 20. Timeless yet modern Scandinavian tableware, cookware and home interior design: Aalto vases, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio and many more. De sale is begonnen, met kortingen tot wel op geselecteerde items. Koop nu je favoriete items – slechts een beperkt aantal producten beschikbaar.


Iittala schale

Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Schalen tegen lage prijzen. Deze komen in alle borden, schalen en bekers uit deze collectie terug. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders.


Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Keema design schaal met deksel. Er wordt vrijwel altijd met Scandinavische ontwerper gewerkt en de collectie omvat inmiddels vele iconen, zoals de Aalto vaas, Teema servies en Essence glazen.


De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en. Wat begon als een glasfabriek, is uitgegroeid tot één van de populairste designmerken voor in huis. De druppels op de schaal staan voor dauwdruppels die door de morgenzon glinsteren op het gras. Niet zomaar een schaal , maar een waar kunststukje! De vrijheid van flexibiliteit krijft een nieuwe betekenis met deze voorwerpen die u wanneer u maar wilt voor wat u maar wilt kunt gebruiken, en die het samen net zo goed doen als individueel.


Nu tijdens SALE korting tot. Niets is lekkerder dan een verse yoghurt of kwark tijdens het ontbijt. Om de dag goed te beginnen eet u deze verrukkelijke lekkernij natuurlijk uit een prachtig vormgegeven kom. De dierlijke figuren trekken de aandacht, maar gaan tegelijk vrijwel onopgemerkt op in hun omgeving.


Iittala schale

Prachtige iittala marimekko schaal , mariskooli maribowl 1mm, diameter 1mm, grijs nooit gebruikt, heeft alleen in de kast ges. Kies uit producten vanaf € 180. Alle producten van dit designmerk zijn tijdloos en vervelen nooit. Het servies is chic en functioneel. De hoogwaardige porseleinen borden en schalen zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.


Originalmarke sparen bei Vorkasse Tage Rückgaberecht! Bij Woldring vindt u naast borden, bekers en schalen ook sfeerlichten in diverse kleuren. Allen met een eigen thema en design, maar nog steeds zeer herkenbaar als Teema servies.


Iittala schale

Bekijk de volledige collectie van iittala taika. Benieuwd naar het volledige aanbod van iittala ? Bekijk het complete servies hier en bestel met korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts