maandag 22 april 2019

Koudschuim kussen op maat

Snelle levertij bestel gemakkelijk uw kussens in eenvoudige stappen! Met laagste prijsgarantie! Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online!


Verschillende hoogwaardige vullingen maken onze kussens op maat geschikt voor iedereen.

In elke gewenste vorm en model voor banken, tuinbanken, caravans, campers en boten. De juiste benaming is echter HR schuim ( high resilience ) wat betekent, schuim met een hoge veerkracht. Koudschuim is geschikt voor o. De open celstructuur biedt een goede ventilatie. Hierdoor wordt de vochtregulatie verbeterd. Wij helpen je graag verder en denken met je mee.


Onze koudschuim platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor een goed comfort en een lange levensduur adviseren wij koudschuim.

Ook voor buiten is koudschuim zeer geschikt, want door de goede vochtregulatie schimmelt het. Bespaar tot wel via kiesproduct. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Zitkussens op maat maken wij bij voorkeur van koudschuim. De nieuwe duurzame polyether of koudschuim vullingen zorgen ervoor dat je weer kunt genieten van heerlijk comfort.


Alles wordt zorgvuldig op maat gemaakt naar jouw wensen en thuisbezorgd in héél Nederland en België. Kom je liever langs en je bestelling afhalen? Kom dan langs in onze showroom en werkplaats in Hoogeveen (DR). MATRIX Kussens biedt diverse vullingen aan voor je Kussens Op Maat.


Bij Kussen Allure kunt u met betrekking tot de vulling voor het kussen , kiezen tussen soorten schuiPolyether schuim, HR koudschuim en Easy dry. Het polyether schuim bieden wij aan in twee hardheden een SGen SG40. Een HR Koud schuim bieden wij een HRaan. De Easy dry in een SGwaterdoorlatend.


De goedkoopste aanbieder van Nederland. Ruim aanbod ☑ voldoende voorraad ☑ Vandaag besteld. Schuimrubber op maat kopen bij de vakman!

Polyether en koudschuim op maat voor u gesneden, reken uit wat het kost vul de maat in en bepaal de kwaliteit met de kwaliteits keuze. U kunt een keuze maken uit verschillende kwaliteiten. Ga dan eerst naar onze meubelstoffen om de gewenste stof te bepalen. Natuurlijk kan je ook zelf een stof bestellen in onze webwinkel en het schuim zelf naar wens stofferen. Via onze rekenmodule rekent u zo uit wat de kwaliteit op uw maat zou kosten.


Ideal, Paypal of achteraf te betalen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in comfortschuimen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts