donderdag 18 april 2019

Jori stoel

Vind jori stoel het nu op Kensaq. Eetkamerstoelen vanaf €2-! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dining - De JORI Stoelen collectie.


Tafelen wordt ontspannend genieten.

Spraakmakende zetels ontworpen voor een totale relaxatie. De ligpositie ontspant het lichaam en voedt de hersenen. Stoel zonder of met open armleggers. Leverbaar in leder, stof of microvezel.


Keuze armleggers en onderstel : zwart gelakt, chroom hoogglans of chroom zwart. Optioneel andere licht gestructureerde JORI standaardlakken. Armlegger altijd in zelfde uitvoering als poten.


Frame: metalen frame bekleed met 3D-geweven stof. Zetels - Ontdek hier de zetel collectie van JORI.

De Jori fauteuils en bijpassende stoelen en banken hebben één ding gemeen: ultiem zitcomfort met een uitgekiend design. De strakke meubelen van Jori bieden tal van (ingebouwde) functies waarmee u uw zitcomfort volkomen op uw persoonlijke behoeften afstemt. Niet alleen omdat het mechanisme ervan een Jori patent is, maar vooral omdat ze perfect de flexibiliteit van het bedrijf en zijn voortdurend streven naar perfect zitcomfort illustreren. Design stoelen super zitcomfort laat ze op nieuw bekleden en het zijn nieuwe stoelen. Graag een series bod vanaf €2zijn no.


Nauwelijks een jaar later pakt JORI uit met de Diners, een eerste stoelencollectie en opnieuw een merkpositionering met een duidelijke signatuur. U merkt dat we niets teveel hebben gezegd. Bekijkt u maar eens de talrijke kleuren die mogelijk zijn bij de Jori Corbo relaxfauteuil. Heerlijk wegdromen in het comfort van deze meubels, want levenscomfort is erg belangrijk bij het ontwerpen van Jori banken en stoelen. Zoek naar jori stoel op de nieuwe KensaQ.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De Belgische meubelfabrikant Jori is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zitmeubelen met een optimale ondersteuning.


Jori meubelen: banken, sofa’s, (relax)fauteuils en stoelen. De nieuwste technologieën worden hierbij gecombineerd met perfect design. Jori heeft drie verschillende collecties: Originals Collection, Kamasitra Collection en Diners Collection.


Home Center heeft de complete collectie van Jori.

Dit is uniek in Noord-Nederland! De stoel heeft een charmant design dat bijna Italiaans aandoet, terwijl de stoel toch écht in België ontworpen en gefabriceerd wordt. De Oscarini stoel is dankzij zijn dynamische en comfortabele ontwerp zeer geschikt om lang na te tafelen. Iedereen is anders en dat realiseren ze zich bij Jori maar al te goed. Hun meubelen zijn voorzien van elastische en duurzame veringen, veerkrachtige kussens met een lange levensduur én ieder product wordt omhuld met de meest hoogwaardige leder- of stofkwaliteit naar uw wens.


Gratis Verzending, jaar Garantie, Achteraf betalen ook te zien in Showroom. Nieuw Jori Yoga Multi Move Max stof relax fauteuil stoel. Exclusief uitgevoerde jori yoga multi move, prachtig comfortabele gemêleerde stof, met leer accenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts