maandag 15 april 2019

Rambo buitenbeits white wash

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. De beits is impregnerend en trekt diep in de ondergron hierdoor is het een duurzame en vochtwerende beits voor kwalitatief hout in de tuin. HG vloerolie white wash is een voedende olie, speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden.


Hierdoor krijgt het de unieke eigenschap de originele houtstructuur te accentueren door een witte tekening te geven in de nerven en noesten, maar ook te beschermen tegen vuil, vlekken en uitdroging. Dit unieke product is geheel vervaardigd.

Rambo pantserbeits tuinmeubel transparant whitewash zijdemat 7ml geeft o. Het beschermt tegen vocht en groene aanslag door Slow Release Technologie. Drupt minder en verwerkt makkelijk. Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin zoals schuren, schuttingen, hekken, hokken, pergola’s en speeltoestellen.


Rambo tuinbeits beschermt hout tegen vocht in de tuin. Gebruik deze beits daarom voor o. Vorige Artikel van Volgende. Rambo Buitenbeits Dekkend is een buitenbeits met UV bescherming.


Het artikel is uitverkocht.

Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Kies bijvoorbeeld voor een CetaBever buitenbeits , zoals de Cetabever schuur en tuinhuisbeits dekkend zwart. Bij GAMMA vind je altijd wel de juiste buitenbeits.


Rambo Pantserlak geeft uw houtwerk buitenshuis langdurige bescherming tegen weersinvloeden en krassen. U kunt uw schilderwerk dus de glansgraad van uw keuze geven. Gaat u binnen aan de slag, gebruik dan een watergedragen lakverf van Rambo. Rambo vloerlak waterbasis white wash transparant 7ml.


Rambo Beits koop je eenvoudig online bij bol. Rambo buitenbeits white wash transparant l kopen? Gratis retourneren dagen bedenktijd. Lees het hele bericht over white wash.


White wash verf, white wash beits voor alle houtsoorten, buiten en binnen. Voor een goed resultaat met white wash verf en white wash beits is één behandeling vaak al voldoende. Wanneer u de kleur iets witter of grijzer wilt, dan kunt u het hout eventueel een extra laag geven.


Je kunt beits gebruiken voor de trap of voor een houten tafel. Maar er is ook transparante beits voor de buitenkant van je huis. Te denken valt aan een houten hek maar ook een pergola van hout is prima met beits te verven.

Naast binnen- en buitenbeits is transparante beits ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zelf een whitewash maken is heel eenvoudig. Hiervoor verdun je Abbondanza krijtverf Pure White ongeveer 1:met water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts