maandag 8 april 2019

Kussen rugslaper

Hard of zacht en in hoogte verstelbaar. Passend voor elk type slaper. Wat vinden onze klanten van Emma? Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online!


Beter Bed voor het vierde jaar op rij gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop!

Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! Design, Direct Van De Makers. Het juiste kussen voor een rugslaper.


Het is belangrijk dat je nekwervel tijdens de nachtrust één rechte lijn vormt met de ruggenwervel. Een kussen voor de rugslaper moet er dus voor zorgen dat het hoofd niet lager of hoger dan het lichaam komt te liggen. Als je je vaak omdraait, draai je het kussen en probeer je welke kant het beste ligt.


Verschillende soorten rugslaapkussens.

Alle kussens voor Rugslapers. Ruim van alle mensen slaapt op de rug. Hoofdkussens voor de rugslaper. Voor de rugslaper is een middelhoog en redelijk stevig hoofdkussen de beste keus. Hoe groter de kromming van de rug, hoe hoger het kussen moet zijn.


Donzen kussens zijn altijd eventjes warm aan hoofd en nek (een klacht van sommige anderen), maar dat gaat altijd snel over. Echt een uitstekend kussen. Ongeveer slaapt op de rug.


De nek moet bij rugslapers goed ondersteunt worden om te voorkomen dat de wervelkolom in een knik komt te liggen. Het meeste baat heb je bij een flexibel kussen , eventueel met een ingebouwde neksteun. Kies bij voorkeur een flexibel kussen dat de nek goed ondersteunt.


Sommige kussens hebben een apart ingebouwde neksteun, maar niet iedereen vindt dit even comfortabel. Slaaphouding: Bent u een buik-, zij- of rugslaper ? Buikslapers slapen op lage kussens die goed inveren. Zijslapers slapen juist op hoge en harde kussens. Rugslapers geven veelal de voorkeur aan een gemiddeld hoog en hard kussen waarbij de hoogte van het kussen afhankelijk is van de kromming van de rug.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een goed kussen voor rugslapers is een kussen waarbij het hoofd samen met de ruggenkolom een zo recht mogelijke lijn vormt. Dit betekent dat u als rugslaper een kussen nodig heeft dat niet te hoog, en niet te laag is. Te lage of te hoge kussens zorgen voor te veel spanning in de nek.


Het beste kussen op basis van je postuur. Afhankelijk van je postuur en de stevigheid van het matras kun je jouw ideale kussen uitzoeken. Een kussen voor een rugslaper wordt gekenmerkt doordat de vulling dikker is dan die van een buikslaper, maar vaak minder dik is dan die van een zijslaper. Door deze dikte liggen uw nek en rug in een ergonomische houding en zal u minder snel last van uw nek of rug krijgen. Ons beste kussen voor zijslapers: Polydaun Liv hoofdkussen.


Hierbij kun je als richtlijn nemen: hoe groter de kromming van de rug, hoe hoger het kussen moet zijn. Mocht je het juiste kussen voor jou als zijslaper nog niet gevonden hebben, staan we van 09. Maar iedereen slaapt anders.


Ben je een rugslaper , een dwarsligger of iets daartussenin? IKEA heeft hoofdkussens die passen bij jouw persoonlijke slaaphouding. Ga voor kussens gevuld met dons en veren of kussens van memoryfoam of polyester, in de dikte die past bij je slaapstijl.


Of ga voor een vezelkussen. Is het kussen te dik bij het achterhoof dan buigt het hoofd te ver naar voren, met een te dun te ver naar achteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts