dinsdag 16 april 2019

Nasa traagschuim kussen

Nasa Traagschuim Kussens bij Lusanna. Beste prijs en service garantie. Groot aanbod kussens van o. Latex, Nasa traagschuim en Kapok. Matraswiggen, Koudschuim en meer!

Plaids, Kussenslopen en veel meer. In veel verschillende maten. Koop nú op maat of per plaat. Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online!


Het traagschuim kussen is al jarenlang verkrijgbaar, waardoor er inmiddels verschillende afmetingen en varianten beschikbaar zijn. Een kussen van traagschuim kent een aantal belangrijke voordelen.

We spreken ook wel van visco of astronauten schuim. Ik heb de afgelopen maand het NASA traagschuim kussen mogen testen. Lees in mijn blog de review over dit kussen.


Ik lig direct goed en als ik wakker wordt. Traagschuim kussens worden gemaakt van hoogwaardig visco-elastisch schuim dat zich in korte tijd weer vormt naar de oorspronkelijke vorm. Een traagschuim kussen past zich geheel aan uw.


Het matras is aan de boven en onderlaag voorzien van een centimeter dik zacht en soepel visco-elastisch traagschuim. De samenstelling van dit traagschuim hoofdkussen zorgt ervoor dat het een optimale combinatie is tussen ondersteuning en comfort. Door het drukverlagende NASA schuim vormt het kussen geheel naar uw lichaam en is daardoor geschikt voor alle typen slapers (rug-, zij- en buik-slapers). Een revolutie op het gebied van hoofdkussens!


Het Nasa traagschuim kussen , ook wel gezondheidskussen genoemd. Dit fijne hoofdkussen ondersteunt naast je hoofd ook je nek en schouders en neemt ook nog eens je lichaamstemperatuur aan. Traagschuim wordt ook wel vaker visco schuim, nasa schuim of memory foam genoemd. Het schuim neemt de vorm van je hoofd en nek aan wanneer je op het kussen ligt en het kussen zal langzaam weer in de oorspronkelijke vorm herstellen zodra je er niet meer op ligt.


Het kussen help best wel tegen mijn rug en nek pijn dat is fyn.

Design, Direct Van De Makers. Het perfecte kussen voor iedere slaper. Een slechte nachtrust beïnvloedt jouw manier van functioneren in het dagelijks leven.


Ga met 1 energie je dag door en rust voortaan je hoofd op één van deze NASA traagschuim hoofdkussens van Swiss Nights! Dankzij deze traagschuim vulling zijn de kussens geschikt voor zij-, rug- én buikslapers. De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 1 polyester. Het hoofdkussen is gevuld met 1 traagschuim. Hierdoor voelt het kussen lekker zacht en koel aan.


Draaien wordt lastiger naarmate het traagschuim je dieper in het kussen laat zakken. De geur gaat ook niet weg na een paar dagen helaas. Opdekmatras NASA traagschuiKern. Totale dikte van deze matras is ongeveer cm.


Voorzien van een anti-allergische afritsbare aloe vera hoes, die tevens wasbaar is. Milieu vriendelijk en CFK vrij geproduceerd product. Traagschuim , ook wel: visco-elastisch schuim, geheugenschuim of nasa -schuim, is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert.


Dat kan ongeveer tot seconden duren. Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts