vrijdag 19 april 2019

Spiegelwand kopen

Spiegelwand op maat kopen? Eenvoudig bestellen in stappen. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit.


Triple HR Glas van hoge kwaliteit.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk alles met spiegelwand ! Alles voor je sport vind je op Marktplaats. Nieuwe en tweedehands Sport en Fitness artikelen kopen of verkopen doe je via Marktplaats.


Een maatwerk spiegelwand kan je compleet afstemmen op jouw wensen. Een mooie grote spiegelwand vergroot de effecitiveit van het sporten en maakt de ruimte optisch groter. Je kan de wand zo groot en hoog maken als je wilt door diverse spiegels naast elkaar te plaatsen.


Een goed geplaatste spiegel wekt de illusie van diepte en zorgt voor een meer licht in een ruimte waardoor deze groter lijkt.

Ons spiegelglas is van professionele kwaliteit, glashelder (verzilverd) en met hoge reflectiewaarde. Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van de juiste spiegelwand. Je kan kiezen uit verschillende glassoorten, randafwerkingen en montagematerialen. Naast verrijdbare spiegels vindt u bij ons ook een breed assortiment aan andere spiegels, zoals de vaste spiegelwanden die u vaak ziet in fitness- en sportcentra en speciale balletspiegels met een geïntegreerde bevestiging voor de ballet barre, zodat u geen hinderlijke paal naar de vloer heeft. Genoemde prijzen zijn per m2.


Afhankelijk van ordergrootte en afleveradres wordt evt. Grote platen om zelf te snijden (“vrije maten”) op aanvraag. Koop en verkoop spiegelwand eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Bent u op zoek naar een vaste spiegelwand ? Ongeacht de afmetingen bent u bij ons aan het juiste adres en bieden wij een ruim aanbod. Als u de ruimte heeft, dan kunt u kiezen voor een (volledige) spiegelwand. U kunt deze ongeacht de lengte laten opbouwen uit onze standaard spiegeldelen van x mtr.


In danszalen, fitness-ruimten en oefenruimtes kunnen komplete wanden of delen daarvan voorzien worden van spiegels. Het plaatsen van een spiegelwand kan door middel van verlijmen of plaatsing in een spiegelprofiel. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Grote spiegel als spiegelwand is mogelijk.


Vele toepassingen, zoals als badkamerspiegel, spiegel met verlichting.

Een spiegel op maat bestellen bij GlasGigant. In slechts drie eenvoudige stappen bestel je een spiegel. Toepassingen spiegelwanden. Buys Glashandel levert ook spiegelwanden op maat. Sport-Thieme staat sinds jaar garant voor een omvangrijk assortiment kwalitatieve sportartikelen tegen eerlijke prijzen.


Profiteer van onze ervaring in het verzenden van sportartikelen. In onze online-shop kunt u meer dan 13. Er zijn diverse spiegels te vinden in het assortiment van Leen Bakker. Kies voor een functionele spiegel of ga voor een gedurfd exemplaar en creëer zo hét pronkstuk van jouw woonkamer! Nu ook met uw eigen gezandgestraald patroon voor ledverlichting zie afb.


De levertijd is 5-werkdagen. Bij de plaatsing van een spiegelwand is het slagen daarvan afhankelijk van de juiste wijze van plaatsen van de spiegelprofielen. Gaten boren in het profiel.


De spiegelprofielen zijn nog niet voorzien van gaten. Deze zullen we zelf moeten aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts