woensdag 10 april 2019

Veranda met zonnescherm

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Opzoek naar onze werkwijze? Verandaverlichting op beslist.

Bij van den Eijnde in Someren vindt u een compleet assortiment terrasoverkappingen, in vele soorten en vormen en in elke prijsklasse, van polycarbonaat tot glas en van aluminium tot stof: u kunt het bij ons vinden. Extra opties voor de veranda zonwering. Bij bepaalde types zonwering veranda bestaat de mogelijkheid om via uitschuifbare zij geleiders de schaduwgrens tot meter te vergroten buiten de veranda (optionele extensie). De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. In de zelfdragende cassette van de veranda zonwering zijn alle elementen ondergebracht die de feilloze werking garanderen.


De kast van de veranda zonwering is van geëxtrudeerd aluminium en gelakt met corrosiebestendig poeder. Hierdoor hoeft u meestal geen extra zonwering te kopen, wat bij een normale veranda met glas vaak toch nodig blijkt. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltkes garandeert bovendien een goed funtioneren van de veranda -zonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders.

De Sorrento grandewordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening, Tegen meerprijs kan de bediening volautomatisch verlopen met behulp van een zonwindautomaat. Uw veranda wordt dus simpelweg minder heet. Samenwerking met Markilux.


Van Beem Buitenleven, vertegenwoordiger van de allerbeste Europese merken zonneschermen , waaronder Markilux. Onze installatieteams zijn dus nét zo goed in het installeren van zonneschermen als in het bouwen van veranda ’s. Zonwering voor iedere veranda.


Net zoals onze overkappingen kan je jouw zonwering samenstellen zoals jij wil. Een ruim assortiment aan kleuren en stijlen zorgt ervoor dat je volledige vrijheid hebt en een zonnescherm kan kiezen die perfect bij jou veranda past. Innovatieve zonwering voor overkapping, serre, veranda of andere glazen daken.


Natuurlijke klimaatbeheersing voor uw overdekte terras. Een serre, veranda of tuinkamer is extra woonruimte, en missen wel de aangenaamste ‘woonkamer’ in uw huis en tuin. Hoe vaak u deze ruimte kunt gebruiken heeft alles te maken met het klimaat. Met een terrasoverkapping kun je niet alleen lekker lang buiten zitten, je vergroot ook meteen je woonruimte op een stijlvolle manier.


Dankzij de vele opties zoals verlichting of glazen wanden maak je van een overkapping een echte tuinkamer waarin je bijna het hele jaar lekker buiten zit! De zonwering wordt aan de buitenzijde geplaatst. Door een onzichtbare veer in de geleiding van de zonwering blijft het doek altijd strak gespannen.


We hebben ook een douglas frame gebouwd waar het zonnescherm overheen geleid wordt. In de overkapping zijn twee lichtkoepels geplaatst om voor voldoende licht in huis en onder de overkapping te creëren.

Het frame met zonnescherm zorgt voor een extra terras gedeelte die bij warm weer door voor extra schaduw kan zorgen. Als specialist in zonwering is Zon en Scherm ook het aangewezen adres voor zonwering voor uw veranda , serre of terrasoverkapping. Bekijk dan hieronder enkele gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Met een screen hou je het in de veranda aangenaam koel en heb je geen last van hinderlijke reflecties. Ook schadelijke UV-straling kan je hiermee tegengehouden.


In de meeste gevallen wordt het met geleiders uitgeschoven. Met een verandazonwering maakt u uw serre of veranda compleet. Deze drie verschillende verandasystemen zijn met glasschuifwanden of aluminium kozijnen eenvoudig uit te breiden tot een comfortabele tuinkamer en worden naar wens voor u op maat gemaakt en geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts