dinsdag 30 april 2019

Prijs traanplaat

Find aluminium traanplaat vandaag! Goede prijs Omdat we traanplaten in bulk inkopen en rechtstreeks leveren vanuit de productie kunnen we scherpe prijzen hanteren. Traanplaten Er zijn producten.


BTW , prijs en afname per stuk. Bereken hier direct de prijs voor uw aluminium traanplaat , gezet of vlakke plaat. Voer hierboven uw gewenste afmetingen voor de 5-traans traanplaat in en bereken uw voordelige prijs.

Voor specifieke vragen over aluminium traanplaten kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u op zoek naar een aluminium traanplaat met een andere structuur? Aluminium platen in verschillende maten. Bekijk ons aanbod staalplaat en metalen plaat in de GAMMA bouwmarkt.


Snelle levering, per stuk geleverd en altijd slechts euro verzendkosten, ongeacht grootte bestelling! Bekijk dan eens onze 5-traans traanplaat en rijstkorrel traanplaat. Een aluminium traanplaat (of tranenplaat) is een plaat waarin druppelvormige uitstulpingen zijn gewalst.


Ze worden vaak toegepast om een veilig loopoppervlak te creëren, bijvoorbeeld op plekken waar het glad kan zijn (op trappen, in industriele omgevngen e.d.). Wij garanderen dat je bij HORNBACH alles voor een lagere prijs koopt dan bij onze concurrent!

Info over prijs traanplaat. Resultaten van zoekmachines! Voor zowel bedrijf als particulier. Bereken direct uw prijs van maatwerk vlakke of gezette. Zo worden aluminium traanplaten bijvoorbeeld vaak gebruikt voor bordessen, vloerplaten en traptreden.


Naast dat aluminium traanplaten praktisch zijn vanwege de antislip structuur, zijn ze ook goed te gebruiken om een industriële uitstraling aan een voorwerp of ruimte te geven. Direct inzicht in voorraad en leverdata? RVS traanplaten traanplaten 316: 1-traansgebeitst. Eenvoudig online bestellen.


Voor een aluminium traanplaat traans gaat u naar Metaalstore. Metaalstore heeft een breed assortiment aan platen in staal, RVS en aluminium. Dit is bij ons uiteraard mogelijk. Hierbij moeten we wel de kanttekening plaatsen dat u altijd de gehele aluminium traanplaat dient te kopen. Wij sturen de reststukken automatisch met de bestelling mee.


Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Uit voorraad geleverd Incl.


Ze worden daarom vaak ingezet bij bijvoorbeeld trappen of drempels zodat je minder makkelijk uitglijd. Maar ze zijn ook als bijvoorbeeld wandbekleding of tafelbladen te gebruiken voor een industriële look.

De tranen zijn smaller en staan ook iets breder uit elkaar. In de verschillende vooraadlijsten vindt u de beschikbare traanplaten terug. Klik hier om ons uw aanvraag toe te sturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts