dinsdag 25 oktober 2016

3D laser foto

NL voor tatoeage verwijdering? Specialistisch advies nodig? Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!


Uw mooiste foto drie-dimensionaal ( 3D ) in hoogwaardig kristalglas Uw dierbaarste herinnering, levensecht.

Of het nu uw mooiste vakantie- foto is, uw trouwfoto, een afbeelding van uw favoriete huisdier, uw dierbare, alles is mogelijk, wij laseren het voor u in kristalglas en de herinnering blijft generaties lang bewaard. Wat kan Crytal Impressions in 3D glas laseren ? Crystal Impressions is trotse specialist in het laseren van een foto in 3D Glas. Laat je logo in glas vereeuwigen.


Een uniek en persoonlijk foto cadeau: 2d of 3d foto in kristal glas, of een foto op spiegel, op sieraa op canvas, op een gedenk porselein en nog veel meer. Tevens is het omzetten van een bestaande foto naar een 3D foto mogelijk van gezichten en koppen. Vraga hiervoor ook naar de mogelijkheden.


Uw foto laseren wij in kristal glas.

In tegenstelling tot graveren wordt bij het laseren binnenin kristal de buitenzijde van het kristal niet beschadigd. Op zoek naar een foto in glas? Bestel uw foto in glas bij All-in Crystal. D en 3D laseren in kristal Uniek uw bestaande foto dimensionaal in kristal glas. Prachtige herinnering van uw mooiste moment en voor eeuwig in het prachtige kristalglas eventueel met een mooie tekst.


Erleben Sie ein Unikat der Spitzenklasse. Tagen erhalten Sie Ihr 3D Laser Foto. Das einmalige Geschenk für den Geburtstag, die Taufe oder einfach als Dankeschön. Wij laseren jouw favoriete foto in een prachtig kristal.


Ook kunnen wij een foto van een persoon of dier met een dimensionaal effect in het kristal laseren. De foto wordt letterlijk midden in het glas gelaserd. Daarna wordt uw 3D -bestand met behulp van onze spitstechnologie met de laser gegraveerd in de kristalglazen drager die u voordien hebt gekozen. U kunt ook tekst naar keuze (naam, datum, handtekening, …) toevoegen. Het is niet meer nodig om door een speciale 3d foto camera gefotograveerd te worden.


Foto in kristal glas laseren ? U hoeft niet meer langs te komen om een 3d foto te laten maken want wij kunnen nu een bestaande digitale foto in 3d laseren.

Kies heel eenvoudig een mooie foto uit en stuur deze samen met het door u gekozen glaskubus aan ons door. Op onze site 3dlaserfoto vindt u alle formaten die we leveren kunnen. Uw logo, product of object kan 3d in het glas gelaserd worden.


Jeroen Pelser geeft in onderstaande film een inleiding over 3D scannen, hoe 3D scanning werkt en wat de meerwaarde van laser scannen is. Laserscanners maken een zeer realistisch beeld van de werkelijkheid. Hoge resolutie 3D handscanner met lasertracker voor het scannen van kleine objecten, voor reverse engineering, vormanalyse, restauratie en 3D printen. Taky proto pro Vás v Laserfoto.


D portrét, foto ve skle, 3D sklo, dárky z fotek, fotodárky. D fotografie, nebo fotografie ve skle či 3D foto modelu. Podpovrchový laser 3D portrétu. Uw bestaande foto 2D in kristal. Kubus Crystal met laser gravure.


Wij hebben diverse luxe kristallen modellen waarin wij uw mooiste foto in kristal kunnen laseren. U kiest het gewenste kristal en stuurt uw foto digitaal mee met uw bestelling. Afhankelijk van het gewenste kristallen model heeft u de mogelijkheid om een tekstregel bij te laten laseren.


Your source for personalized 3D crystals etched with your own photo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts