woensdag 19 oktober 2016

Foto 50x40

Kies zelf het formaat, en wij printen jouw foto. Laat hier je foto groot afdrukken! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Foto Poster, wij drukken af op echt glanzend fotopapier van Kodak. Vergroot je mooiste herinneringen op een fotoposter !

Van uw meest dierbare foto een poster maken? Uw foto krijgt meer betekenis als u deze op posterformaat laat afdrukken. Maak nu uw eigen poster bij de Kruidvat. Een foto afdrukken kan op diverse formaten, zodat je zeker weet dat je de juiste maat voor jouw foto hebt. Een fotovergroting begint bij 40xen de grootste maat is 100x100.


Kies uit verschillende staande, liggende en vierkante formaten om alle details van jouw foto terug te laten komen. Inkjet mat of glans of Lambda mat, zijdeglans of glans naar keuze. Wat voor moment het ook is, uw foto ’s verdienen het om ingelijst te worden in een kwalitatief hoogwaardige lijst van fotolijsten.


Direct uit voorraad leverbaar en dagen niet goed geld terug garantie.

Bekijk ons ruime assortiment in stijlen en kleuren. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. De laatste en tevens meest luxueuze mogelijkheden om je poster af te drukken, is als foto op acrylglas of Galleryprint. Door het dikke acrylaat dat voor de poster bevestigd wordt, lijkt je foto bijna driedimensionaal!


Maak een keuze uit één van onze posterformaten. Op echt schilderslinnen voor de beste kwaliteit. Laat je mooiste foto op canvas drukken! Uniek en origineel cadeau! De kleuren kunnen soms iets afwijken van de werkelijke foto , ze kunnen iets feller, donkerder, lichter, enz.


Deze simpele lijst laat de aandacht direct naar de foto gaan en staat goed in vrijwel ieder intereur. De lijst wordt geleverd met een bijpassend passe-partout, zodat uw de uitstraling nog stijlvoller kunt maken. Je zoekt een foto op canvas op een houten frame? Bij Pixum kun je uit vele formaten kiezen.


De gelamineerde foto op dibond kun je in mat of glans laten uitvoeren: mat geeft een rustig en ontspiegeld effect, en glans laat de kleuren en contrasten iets beter uitkomen. Voor zwart-witfoto’s of foto ’s met weinig kleur, maar veel contrast, is de foto op aluminium met butlerfinish aan te raden. Deze premium posters zorgen ervoor dat elke foto er optimaal uit komt te zien.


VA € Onderdeel van Fotocadeau. Deze hebben diepere kleuren en meer contrast dan de matte varianten.

Dit omdat deze vaak aan de muur hangen waarbij glans hinderlijk kan reflecteren. Of je voor je foto mat of glans kiest, hangt dus voor een groot deel af van wat je ermee gaat doen. De eerste foto is een beetje misleidend: deze fotolijst is wel degelijk spierwit. De afwerking is expres ruw: zoals de naam al zegt, een beetje alsof het frame werd gemaakt van aangespoeld wrakhout dat nadien werd geschilderd. Deze lijst heeft klassieke rechte lijnen en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


Perfect voor een grote lijstenwand. De voorkantbescherming van kunststof is veilig - en doet recht aan het motief. Onze foto op canvas is van topkwaliteit, leverbaar in alle formaten.


Fotoschilderijen zijn leverbaar met zwarte, blanke of witte houten baklijst. Door te kiezen voor een fotoafdruk op mat fotopapier krijgt u een foto met diepere en ingetogen sfeer. Foto afdrukken op mat fotopapier zorgen als het ware voor een extra dimensie.


Als je je foto op je eigen formaat wilt afdrukken, ben je bij myposter aan het goede adres. Je kunt je foto afdrukken ook direct ingelijst bestellen: wij maken namelijk alle lijsten zelf en kunnen daarom alles op maat. Door de productie van onze fotolijsten in onze ambachtelijke lijstenmakerij te laten uitvoeren, kunnen wij u garanderen dat al onze lijsten van hoge kwaliteit zijn en uw foto ’s geheel tot hun recht laten komen. Een poster ontwerpen bij doe je snel, gemakkelijk en voordelig!


Je kiest om te beginnen een vooraf ontworpen template voor je poster met foto ’s. Dit zijn onze prijzen voor fotoafdrukken en vergrotingen per stuk. Kies voor een poster met een foto of een collage met meerdere prachtige foto ’s.


Afhalen in Capelle aan den IJssel kan ook. Vergrotingen hebben een verwerkingstijd van werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts