woensdag 26 oktober 2016

Artifort c691

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof! De opvallende rug maakt dat de bank ook als losstaand object in een ruimte kan staan zonder al te massief te ogen.


Hierbij aangeboden een artifort C691.

Deze bank is in een rood velourse stof welke wel wat gepild is is maar eigelijk wel in een aardige staat. De zitting en rugleuning zijn beplakt met koud schuim en bedekt met Dacron. Artifort C6specificaties.


De C6is geliefd om z’n stevige zitcomfort. De artifort c6bank en fauteuil zijn voorzien van een lederen stoffering in de kleur kobalt blauw. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin.

Ook is er praktisch geen verschil te zien tussen gerenoveerd en een nieuwe bank met weer jaren zit plezier. Tweepersoons bank van het merk artifort. Door de chrome verbindingsbuis op de achterkant heeft de 6een uniek detail.


Tevens is hij ook als fauteuil verkrijgbaar (F691). De bank is leverbaar in 2-zits, 2. Door de stalen buis die van arm tot arm over de rug loopt is het meubel goed als losstaand object te plaatsen. Afmetingen: l1x dx hcm. Verschillende meubelen zijn te zien in het Museum of Modern Art en het Centre Pompidou. Zwart leren bank, tweezits.


De beste tweedehands artifort bank resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens. De stoffeer Vakman (her)stoffeert alle soorten meubels in alle denkbare stoffen.


Altijd met volledige toewijding en passie! Vorige Artikel van Volgende. Aantal Voeg toe aan winkelwagen.

Overzicht Benader de 691-serie van achteren. De Bras bank nodigt je uit en omarmt je! Ruim assortiment van verschillende design meubels, bedden en verlichting. Vrijblijvend interieur en lichtadvies van onze binnenhuisarchtect.


Resultaten van zoekmachines! Bekijk meer ideeën over Stoelen, Fauteuil en Fauteuil artifort. Zij hadden niet zo succesvol kunnen worden zonder de creativiteit van ontwerpers zoals Patrick Norguet, Kho Liang Ie, Geoffrey D. Het is een explosie van energie en kleur die ieder huis opvrolijkt. Harcourt en Pierre Paulin. Bovendien is Lilla bijzonder praktisch: als exptra stoel voor gasten die blijven eten of voor een vergadering of creatieve sessie met veel deelnemers.


Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts