vrijdag 21 oktober 2016

Horren raam naar buiten

Zoek naar horren raam op de nieuwe KensaQ. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Raamhorren van alle merken op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Deze horren zijn perfect als hor voor een naar binnendraaiend raam of als hor voor ramen die naar buiten opengaan.

Daarnaast heeft u ook de inzethor. Met deze hor kunt u het raam normaal blijven bedienen en heeft u een perfecte hor om de insecten buiten te houden. Op deze manier kunt u ook wanneer uw raam naar buiten open gaat genieten van frisse lucht, zonder dat er insecten binnenkomen!


Een raamrolhor is ook speciaal ontworpen voor ramen die naar buiten open gaan. Dit principe is vrijwel hetzelfde als de voorzethor, alleen hierbij kunt u de hor naar boven toe oprollen om het raam open en dicht te doen. Horren op maat van échte topkwaliteit.


Geen verzendkosten, snelste levering. Passen de horren toch niet?

Wij ruilen maatwerk gewoon om. Deze hebben wij voor u geselecteerd op functionaliteit, sterk materiaal en groot gebruiksgemak. Laat u inspireren en bestel uw gewenste raamhor eenvoudig online. In ons assortiment raamhorren hebben we onder andere horren voor draairamen naar binnen en naar buiten , draai-kiep ramen, kantelramen, dakramen en schuiframen. Deze raamtypen gaan naar buiten open.


Alle horren worden in dit geval binnen geplaatst. Wanneer u een naar buitendraaiend raam hebt, is één van de manieren om insecten buiten te houden middels een voorzethor. De meeste mensen die ramen hebben die naar buiten open gaan, zijn in de veronderstelling dat het niet mogelijk is om een hor te plaatsen.


Voor een goede hor voor een naar buiten draaiend raam gaat u naar Vliegenraamtotaal. Heeft u ramen die naar buiten open gaan, dan vindt u daar bij ons de juiste horren voor. Dit is namelijk niet alleen weggelegd voor de mensen die naar binnen draaiende ramen hebben! Het is belangrijk erop te letten dat de deur of het raam waar de hor voor komt, goed wordt afgesloten.


Bij het uitzoeken van de hor is het daarom slim om de maten van de deur of het raam bij de hand te hebben. En te weten of de deur of het raam naar binnen of buiten opengaat. Zo weet je namelijk aan welke kant de hor moet komen. Maak daarom hierboven je keuze voor het type raam dat je hebt.


Soorten horren voor draairamen. Bij Bruynzeel heb je voor een draairaam keuze uit een rolhor, een vaste hor of een plisséhor.

Bij elk van deze typen horren is het belangrijk om te onthouden dat wanneer je raam naar buiten draait, de montage van de hor aan de binnenzijde van het raam is. Weet u niet welke hor u moet kiezen? Ontdek de hor-mogelijkheden voor uw draairaam naar buiten. Kies voor een plissé raamhor of rollende raamhor. In onze showroom in de Lier laten wij u graag de verschillen zien.


Met horren voor uw raam houdt u de beestjes buiten en de rust binnen. Na kou, regen, wind en ander naar weer is het juist de frisse buitenlucht die je lekker door je huis wilt laten stromen. De grootste ergernissen in huis is, vooral in de zomer, de komst van insecten.


Om deze insecten, voornamelijk vliegen en muggen, buiten te houden kan je kiezen voor een hor. Wanneer u de insectenwering niet gebruikt, dan ligt het gaas droog en stofvrij opgerold in een cassette waardoor u een vrije doorkijk naar buiten heeft. Aluminium geleiders zorgen voor een wind- en tochtvaste toepassing. Afhankelijk van de draairichting van raam of deur kan een rolhor binnen of buiten gemonteerd worden.


Er is altijd een passende hor voor raam te vinden. Of het nu een draai- of kiepraam is of een raam dat naar buiten draait, het is altijd mogelijk om een raamhor op maat te plaatsen. Een hor raam zorgt ervoor dat geen enkel insect ongewenst naar binnenvliegt.


Of het nu gaat om horren voor een draairaam, kiepraam of schuifraavoor iedere afmeting hebben wij een hor van passende kwaliteit. Onze producten zijn van sterke materialen die goed tegen een stootje kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts