woensdag 5 oktober 2016

Kogelwerend glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Kogelwerend glas op balies staat meestal vrij en beantwoordt in zulke gevallen niet aan de normen m. Er bestaan veel misverstanden over kogelwerend glas. Veel mensen denken dat bijvoorbeeld gehard glas of gelaagd veiligheidsglas al snel kogelwerend is. Naast kogelbestendig is dit soort glas vaak ook geluiddempend en houdt het de meeste vormen van UV-straling tegen. Het naar buiten kijken door kogelwerend glas is een stuk rustiger aan de ogen dan wanneer je door standaard glas kijkt.


En kogelwerend glas houdt alle Uv-stralen tegen, zodat meubilair of andere objecten die in de zon staan niet zullen verkleuren. Andere soorten veiligheidsglas.

Behalve kogelwerend glas , zijn er ook andere, goedkopere. De beste bescherming met kogelwerend glas van Hermans! De mensen achter het glas Duopane b. Voor elk beveiligingsniveau leveren wij de juiste klasse kogelwerend glas.


Normaal glas dat met een dergelijke kracht wordt geraakt, breekt eenvoudig in stukken en opent daarmee het oppervlak voor nog meer schoten – loop dat risico niet. Nauwkeurig testen van kogelwerend glas garandeert betrouwbare bescherming aan de veillige zijde doordat kogels niet binnen kunnen komen. Dit is echter zeker niet het geval. Hierbinnen vallen verschillende klassen. Deze klassen geven aan voor welke schoten het glas kogelwerend is.


Wanneer het glas voldoet aan klasse BR-dan is het glas kogelwerend voor een 9mm Luger pistool. Toepassingen van kogelwerend glas. Het glas biedt ook bescherming tegen doorvallen omdat het bij een breuk aan elkaar. De dikte van ons kogelwerende glas kan wel oplopen tot wel mm (BR7).


Het kogelwerende glas is verkrijgbaar van BRtot en met BR SGen SG2. Denk hierbij aan bankgebouwen, juweliers en tankstations. De samenstelling, en daarmee de dikte van het glaspakket, is afhankelijk van de kogelwering klasse waaraan het glas moet voldoen.


Dit type glas biedt bescherming tegen jachtwapens.

Dit staat voor ‘splitting’ of ‘non-splitting’, waarmee wordt aangegeven dat het glas bij een inslag versplinterd of niet. Allplast is daarom in staat om voor verschillende branches zeer specifieke producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Naast al deze handige eigenschappen heeft kogelwerend of gelaagd glas helaas ook een nadeel: het is namelijk ontzettend prijzig en zeker niet weggelegd voor de schamele beurs. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Wij helpen u graag verder! De benaming kogelvrijglas is eigenlijk onjuist, elk glas wat geen kogel bevat is namelijk kogelvrij! Aan de ene kant een staal kogelwerend glas , aan de andere een Kalasjnikov. Een blik achter de schermen bij de certificeringstesten voor kogelwerend glas.


Hoe hoger dat getal, hoe sterker het glas. Toch is het beter om ‘safe than sorry’ te zijn. Gevaarlijke plekken extra beveiligen kan uiteraard ook preventief werken.


Kogelbestendig glas wordt ook wel kogelwerend glas , gelaagd glas , kogelvrij glas of veiligheidsglas genoemd. Allplast ontwikkelt lichtgewicht kogelwerende laminaten, ook wel kogelwerend glas genoem voor diverse beglazingstoepassingen. Veiligheidsglas is zeer sterk.


De afgelopen jaren heeft de fabrikant de activiteiten met succes uitgebreid met kogelwering en ballistische bescherming. De fabrikant ontwikkelt lichtgewicht kogelwerende laminaten, ook wel kogelwerend glas genoem voor diverse beglazingstoepassingen. Als het breekt vormt gelaagd glas een ster, terwijl getemperd glas dan meteen in duizende kleine stukjes uiteenvalt. Bovendien kan gelaagd glas , anders dan getemperd glas , na fabricage nog worden gezaag versneden of aangeboord.


De PVB-film fungeert bovendien als UV filter en beschermt de waren achter het glas in zeer hoge mate tegen verkleuring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts