donderdag 13 oktober 2016

Spiegel maken

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bestel of kom langs in Dalen! Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Een vriendin van mij wil zelf spiegels maken.

Nou wil ze gewoon zelf spiegelglas kopen en daar een lijst omheen maken maar ik dacht dat ik eens ergens had gelezen dat je van gewoon glas ook zelf een spiegel kan maken door er aan de achterkant iets op te verven wat dan voor de spiegeling zorgt. Klopt dit of heb ik gewoon verkeerd gelezen? We zijn allemaal wel bekend met de magische spiegel uit Sneeuwwitje. Een spiegel is gemaakt van glas.


Maar hoe kan het dat je jezelf kunt zien in een glasplaat? En niet zomaar metaal: zilver. Deze spiegel heeft een fraaie afmeting en het driftwood geeft de spiegel een robuuste uitstraling.

Staand of liggend ophangen, het kan beide. De spiegels handmade zijn, dus elke spiegel is uniek! Om er één te maken , heb je een spiegel nodig die je voor dit project wilt opofferen, een houten frame of een kader van ander stevig materiaal, een rol raamfolie, verlichting - bij voorkeur een lampjessnoer of iets anders kleins - en iets om alles aan elkaar vast te maken , zoals lijm of duct tape. Plak de spiegels met kit op de multiplex plaat.


De plaat moet dezelfde afmetingen hebben als de binnenkant van de lijst. Leg nu de lijst om de spiegel heen en voilà, je hebt zelf een vintage spiegel gemaakt. Om spiegels te kunnen maken heb je eerst glas nodig. Een groot stuk glas net zo groot als een winkelruit.


Dat stuk glas schuift naar de eerste machine. Hier wordt het glas goed schoon gemaakt met water. De tweede machine spuit een laagje vloeibaar zilver op het glas. Neem een kijkje in de tuin en beoordeel waar een spiegel leuk staat. De keuze valt vast al snel op een lege muur of een saaie schutting.


De tuinspiegel zelf maken levert veel vrijheid op. Je maakt de spiegel op maat en daarom is alles mogelijk. Bepaal zelf hoe uw spiegel eruit komt te zien!

Ons concept is even simpel als uniek: wij maken voor u uw spiegel op maat. Wij leveren aan particulieren en bedrijven tegen zeer voordelige prijzen! Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen hebben wij het spiegels op maat concept ontwikkeld. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment.


U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Voordelen spiegels op maat. Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen corrosie en veroudering. Boek uw Hotel in Marken online. Verfraaien van uw huis met Spiegels.


Tot goedkoper via kiesproduct. Bekijk hier de beste prijs! Spiegel surprise maken : heb je iemand die misschien een beetje ijdel is? Of iemand die voor hij of zij weggaat altijd even in de spiegel moet kijken.


Soms heb je ook mensen die bij elke kans even naar hun reflectie moeten kijken, voor deze ijdele mensen kan je een spiegel surprise maken. Benodigdheden: kartonnen doos, purschuim, aluminium. Chocolovers opgelet: deze chocoladetaart is waanzinnig. Witte én pure chocolademousse, karamellagen en een harde wenerbodem. Ik ben van plan om een spiegel te maken (evt met figuur of tekst) door een zilverlaag op glas aan te brengen met behulp van het tollens reagens.


Tot zover allemaal vrij basic. Daarnaast lijkt het maken van een koperspiegel ook wel leuk. De knutselhandjes maken van klei een kam en een spiegel.


Wij maken van mooie foto’s nog mooiere foto- spiegels , de foto- spiegel graveren wij echt in de spiegel , dus hoge kwaliteit. De foto kan echt over de gehele lengte van de spiegel gegraveerd worden. Ook kan er een tekst bij de foto spiegel gegraveerd worden. Geroosterd broo wit of bruin, past perfect bij eieren.


De knapperige textuur vult de zachte textuur van de eieren aan. En het lekkerst is dat je bij spiegeleieren een stuk brood in het vloeibare eigeel kunt dopen. Maar je kunt ook een broodje ei maken met andere ingrediënten erop die je lekker vindt. We ontdekken dat je met spiegels een andere kant kan opkijken. Als je spiegels tegen elkaar aan zet, zie je een heleboel….


Maar de mooiste ontdekking is dat je een mozaiekfiguur legt en dan met behulp van een hoekspiegel een nog veel mooier figuur krijgt die vier keer hetzelfde is. De kinderen kunnen niet meer stoppen met het maken van figuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts