woensdag 12 oktober 2016

Glasplaat voor fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist.

Specialistisch advies nodig? Voor 23:uur bestel vrijdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.


Uiteraard hebben wij ook voorbeelden van de glassoorten zodat u deze met het in te lijsten werk kunt bekijken en vergelijken. Wilt u liever een klein stukje opgestuurd hebben dan kan dat tegen kleine vergoeding mail of bel ons dan even. Of bestel een klein stukje online als proef deze zou u dan weer in een fotolijstje kunnen gebruiken bijvoorbeeld.


Jij bent op zoek naar een fotolijst maar je wilt niet een standaard lijst?

Dan kies je voor de wissellijsten van glas. Lekker neutraal zonder randen en een enorm strak design. Het past door het design in elk huishouden en is eenvoudig met het wisselen van foto’s. Een glazen fotolijst gebruikt u als u het accent wilt leggen op vooral de foto. Hierdoor ontstaat er geen afleiding en gaat de aandacht louter naar de foto.


U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een randloze fotolijst van glas. Deze is verkrijgbaar in varianten, een met helder glas en een met anti-reflectieglas. Onze wissellijsten en fotolijsten zijn lijsten van aluminium of hout, met een glasplaat erin. In tegenstelling tot kliklijsten gaat het verwissellen van de inhoud via de achterzijde van de lijst.


Stel hier zelf een glasplaat op maat samen van gehar gehard gelaagd of gelaagd glas. De glasplaten zijn volledig op maat samen te stellen en de prijs is direct zichtbaar. Wij produceren, leveren en plaatsen de meest uiteenlopende glas producten.


Een glasplaat nodig voor keuken, badkamer of tafel? Glasdiscount levert goedkoop enkel glas voor bijna alle mogelijke toepassingen. Denk hier bij aan: keukenachterwanden, douche deuren en douchewanden, binnendeuren, schuifdeuren en daken voor bijvoorbeeld een veranda of serre.


Enkel glas laten slijpen is uiteraard ook mogelijk. Een lijstenmaker kan dat voor je op maat snijden.

Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste fotolijst voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Wij adviseren u losse glasplaten zelf op te halen in verband met breuk. Dit is het meest voor inlijsten gebruikte, normale heldere reflecterend ( spiegelend ) inlijstglas. Extra dik voor grotere inlijstingen. Groter dan Awordt niet meer met mm glas uitgevoerd.


Vul hiernaast uw afmeting in en bereken uw prijs. Het assortiment van Fotolijst. Dankzij de verschillende materialen die wij bieden, passen de fotolijsten 50xin elk interieur. Met normaal mm glas of polystyreen. Ook voor een doe-het-zelver.


Mocht u de glasplaat willen vervangen door plexiglas en daarmee het fotolijstje te behouden, dan is een heldere plaat een goede optie. Omdat dit geen verschil geeft qua zicht met glas. Mocht u er voor willen kiezen een volledige fotoframe te maken, is er ook keuze uit andere kleuren plexiglas.


Info over glasplaat fotolijst. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor glasplaat fotolijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts