woensdag 26 oktober 2016

Sikkens dsa thix

Sikkens dsa thix

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sikkens verf en lak voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! De verf is ideaal voor grotere oppervlakken zoals gevelbetimmering, dakgoten en boeidelen. Thix staat voor thixotroop, met deze samenstelling kun je per handeling een dikkere laag verf aanbrengen.


Zijdeglanzende, thixotrope beitsverf voor buiten. Deze verf heeft een uitstekende vulkracht, dekking en goede kantendekking met een hoge laagdikte opbouw. Door zijn thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatie-eigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken. Bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex.


Sikkens dsa thix

Kleine gebreken bijwerken met Rubbol Primer plus of Rubbol DSA Thix. Overschilderen met Rubbol DSA Thix. Uitermate geschikt voor de verfraaiing en bescherming van geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden, luifels enz. Schuren en afschilderen met Rubbol DSA Thix.


Gebruik de verf voor gronden en aflakken van houtwerk. Door de thixotrope samenstelling van de verf is het mogelijk om per behandeling een dikkere verflaag aanbrengen. Koop de verf online bij Bolverf. Voor een goede vulkracht en dekking. Om eenvoudig te onderhouden.


Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Daarna kan je afwerken met lagen EPS Thix. Dit product is dus geschikt om te gronden, te voorlakken als aflakken.


Bestel de DSA Thix bij Bolverf. Geschikt voor nieuw hout met grotere oppervlaktes zoals gevelbetimmering en boeidelen. Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel.


Sikkens dsa thix

Opmerking: de natte laagdikte van RUBBOL DSA mag niet hoger zijn dan µm. Besonders gut geeignet für Fensteranstriche, da das Produkt eine hohe Kantenabdeckung durch die thixotrope Ausstattung liefert. Door thixotrope karakter zeer makkelijk verwerkbaar, uitstekende dekking en vulling. Daarnaast is deze vochtregulerende beits een één-pot-systeem, u kunt dus gronden en aflakken met deze verf. Uw meest complete verf- en.


Deze thixotrope beitsverf is op basis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts