vrijdag 14 oktober 2016

Hay loop

Hay loop

Dé Hay webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bestel online of kom langs!


Of het nou om een tafel of kapstok gaat, de hele familie is te herkennen aan zijn simpele ontwerp met industriële schragen. De collectie bestaat uit simpele en functionele meubels, echter allen met een hoge mate van esthetiek in zich. Verschillende afmetingen verkrijgbaar. Verkrijgbaar in vele afmetingen en afwerkingen.


De Staande kapstok staat zeer stevig en stabiel op drie poten. Aan de bovenzijde kunnen kledinghangers geplaatst worden. Dit rek komt in twee verschillende maten: Hall en Wardrobe. Deze mooie en minimalistische kapstok (ook te gebruiken als kledingrek) is een vereenvoudiging van de industriële bok en is ontworpen met drie poten.


De schragen van de tafel zijn tot een ingenieuze driepoot omgevormd. Het tafelblad is misschien wat dunner dan het ambachtelijke origineel, maar je kunt er net zo hard aan aan het werk. Het stevige frame is vierkant en millimeter dik.


De kapstok is gemaakt van gepoedercoat staal, en te koop in de kleuren wit of zwart. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gratis verzending binnen Nederland! HAY Loop prijzen vergelijken. Het frame is verkrijgbaar in wit, zwart of grijs.


Hay heeft de tafel teruggebracht tot zijn essentie, namelijk staanders en een blad. Door het tafelblad en de poten los van elkaar te brengen ontstaan nieuwe mogelijkheden. U kunt de Loop stand tafel van Hay als complete set bestellen, u ontvangt dan de schragen en een mooi tafelbla zeer betaalbaar en mooi afgewerkt. Loop Stand Frame heeft een draagkracht van 1kg. Daarnaast is de tafel te verkrijgen in diverse maten en kleuren.


De serie omvat eenvoudige, functionele basismeubelen tegen betaalbare prijzen en wordt voortdurend uitgebreid met andere modellen. Let op: Het hout van uw gekozen houten tafelblad werkt altijd. Gebruik bijvoorbeeld carosserie-ringen en schroeven die ruim in de boring passen. Hay maakt design meubels voor een Scandinavisch interieur. Lampen, stoelen, tafels en zitmeubels zoals banken.


Hay loop

We presenteren de collectie in de showroom. Bekijk het Hay aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol design label en al meerdere malen bekroond.


Kan met gemak zware jassen dragen en is ook nog eens een echte eye-catcher. Vervaardigd van oersterk gepoedercoat staal. Of u nou een tafel of kapstok zoekt, de gehele familie is te herkennen aan het ongecompliceerde design. Het simpele en karakteristieke onderstel met een industriële uitstraling is een aanvulling op het tafelblad. De Loop van Hay is een stijlvolle kledingkast.


Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. HAY - Danish inspired furniture and accessories for modern living. Enjoy Free Shipping on Orders Over $100. Lo que hay - Señor Loop Hector Ayarza.


Unsubscribe from Hector Ayarza?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts