dinsdag 18 oktober 2016

3D tapety

Plastické tapety s 3D efektom dokážu v interéri zázraky! Vytvorte ilúziu iného sveta. Na podlahe Vám taký efekt vykúzlia 3D samolepiace fototapety na zem. Na stene vliesové 3D tapety.


D tapety sa hodia aj za kuchynskú linku miesto obkladu.

Oceníte je i proto, že umocňují pocit útulného domova. Tapety vás do rozměru přímo vtáhnou. Potrafią być tak realistyczne, że masz wrażenie, jakby koło Ciebie był inny świat - dosłownie na wygiągnięcie ręki. Izrada 3d tapeta – štampa tapeta , vrši se na PVC samolepljivoj foliji koja se sa lakoćom montira na zid.


Boje koje se koriste za izradu 3d tapeta veoma su postojane i samim tim odštampane tapete se mogu povremeno obrisati vodom i pamučnom krpom jer su tapete vodoperive. Návrhy nám ukazujú sofistikované moderné umenie inšpirované prírodou, kde nájdete čiastočne namaľované vzory v pastelových a výrazných farbách. Každý týždeň pridávame nové druhy 3D tapiet a fototapiet.


Vliesové tapety s dlhou životnosťou a krásnymi farbami.

Po tapety 3d ruchome sięgają już nie tylko projektanci wnętrz i architekci, ale również ludzie pragnący w łatwy, szybki i tani sposób sprawić by pomieszczenie nabrało nowego, unikatowego klimatu. Vyberte si tapetu na zeď z více než 8tapet a 3D fólií. Na podlaze vám takový svět vykouzlí 3D samolepící fototapety na zem. Dokonale vás pohltí jejich 3D efekt. Originální a působivé vzory zútulní váš byt nebo dům.


Skvěle se hodí do každého moderního interiéru. Upusťte uzdu svojí fantazii a nechte se vtáhnout do reality našich 3D tapet. Vybrat si můžete z tapet, které opticky zvětší váš prostor, nebo mu dodají jedinečný plastický efekt.


Nabízíme tapety a fotografie přírody, květin, zvířat, měst a mnoho dalších motivů. Najdete u nás doslova tisíce obrázků a tapet vhodných na plochu, které může každý návštěvník získat zdarma bez nutnosti registrace. D Poszter tapéta Poszter tapéta tervezés Poszter tapéta virágok Poszter tapéta város Poszter tapéta természet. Odnosisz wrażenie, że wnętrze Twojego mieszkania trąci nudą lub jest na tyle małe, że zaczynasz się w nim czuć niekomfortowo? Zobacz zatem nasze fototapety 3D do salonu lub sypialni i wybierz wzór, który najbardziej Ci się podoba.


Fototapety 3D i tapety 3D do salonu oraz sypialni. Vyberajte pohodlne a lacno tapety a fototapety rôznych motívov i farieb. Podľa materiálu si môžete vybrať vliesové tapety , vinylové tapety alebo papierové tapety.

Sklep internetowy tapety-sklep. D foto tapete upotpunjuju prostor vašeg doma i daju jedan moderan i savremen izgled. Ohromí vás svoji přesvědčivostí a doslova vás vtáhnou do jiné reality. Vzory 3D tapet často používají různé geometrické obrazce, které jim umožňují vytvoření důvěryhodného 3D efektu.


Pestrá paleta barev, originální vzory a struktury nebo detailně promyšlené 3D efekty - to vše vás na tapetách zaujme již na první pohled. Stačí si jen podle svého vkusu najít svůj styl tapety. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje.


Wejdź i znajdź to, czego szukasz!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts