donderdag 13 oktober 2016

Kleuren screens

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Alle merken, al vanaf € online. De doeken zijn beschikbaar in vele kleuren en verschillende materialen. Via onze website vindt u altijd een verkooppunt in de buurt!


Kies de kleur en kast van uw zonnescreens.

U heeft keuze uit diverse kleuren en weving varianten bij het samenstellen van uw zonnescreens. Binnen de wereld van de screens zijn er talloze mogelijkheden in de kleuren van doeken. Naast de kleur heeft u de keuze uit glasvezeldoek of polyesterdoek. Elk doek heeft verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan doorzicht van zowel buiten naar binnen als binnen naar buiten, lichtdoorlaatbaarhei reflectie van zonlicht en absorptie.


Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant.

Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft. De kast, geleiders en onderlijst van uw screen kunnen wij ook in andere RAL kleuren leveren. Kijk op onze RAL kleuren pagina voor een overzicht van alle RAL kleuren. Vul hieronder het gewenste RAL nummer in (alleen het nummer) en u krijgt de naam en een voorbeeld van de kleur te zien.


Een elegante bescherming die de gevel kleur geeft. Screens worden op of tussen het kozijn gemonteerd. Deze zijn gemaakt uit aluminium profielen en zijn beschikbaar in alle RAL- kleuren.


Dit zorgt voor een perfecte integratie met uw buitenschrijnwerk en gevel. Stem de kleur van uw doekzonwering overeen met de stijl van uw gevel. Bij de installatie van de kast heeft u verschillende mogelijkheden. Het windvaste ritsscreen combineert design met grote windbestendigheid en is ook beschikbaar op grotere raamhoogtes. Door de keuze uit verschillende modellen, ben je met dit screen altijd verzekerd van een passende oplossing.


G tot i: zontoetredingsfactor bij binnentoepassing (hoeveelheid zonne-energie dat binnenkomt bij binnenplaatsing van het screen ). Donkere kleuren geven een betere doorkijk dan lichtere kleuren. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm.

Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis. Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist. Ze zijn in verschillende decoratieve kleuren en mate van verduisterende werking verkrijgbaar.


Welk type doek je het best kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeur maar laat je bij de keuze niet alleen leiden door esthetische aspecten. Een screen moet vooral het zonlicht zo effectief mogelijk tegenhouden. Wij hebben gekozen voor de grootste keuze in de beste screendoeken. Screen -Sergé is het best verkochte screendoek, gemaakt van glasvezeldraad met een PVC coating.


Zonder meerprijs kunt u bij ons kiezen uit maar liefst verschillende kleuren. Natuurlijk is het om te beginnen belangrijk om een zonwering in een kleur aan te schaffen die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Het doek zakt voor het raam naar beneden en sluit het kozijn al naar gelang geheel of gedeeltelijk af.


Bedenk voor uzelf wat uw favoriete kleuren zijn en bekijk ook of deze kleuren aansluiten bij uw woning. Hiervoor kijkt u naar het steengebruik van uw huis en naar de kleur van de kozijnen. Tevens worden de screens voor iedere klant speciaal op maat gemaakt. Dankzij de vele mogelijkheden in maten en vormen past het screen bij iedere woning. Want met 2RAL- kleuren en diverse krasvaste en vuilafstotende structuurlakken zit er altijd een kleur bij die past bij jouw woning.


De hitte van afgelopen maand toont aan dat buitenzonwering geen overbodige luxe is. Maar waar moet je bij een aankoop op letten? Doordat screens aan de buitenkant van je woning hangen, weren ze de hitte veel doeltreffender dan gordijnen. De zon kan immers niet aan je ramen, waardoor er geen broeikaseffect kan optreden.


Naast bescherming tegen de hitte bieden screens nog tal van andere voordelen: Geen insecten:neergelaten screens houden de vliegen en muggen buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts