woensdag 12 oktober 2016

Badkamer vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie!


Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen.

Ze geven je badkamer een frisse en strakke uitstraling. Voor een minder cleane look kies je een felle kleur of laat je de horizontale jaloezieën extra opvallen met ladderband. Plissé- of dupligordijnen Lichtinval en privacy zijn beide belangrijk in de badkamer.


Welke gordijnen kiezen voor de keuken en badkamer ? In de keuken en badkamer heb je al snel te maken met vocht en vet. Het is daarom handig van tevoren goed te bedenken welke raambekleding hiervoor geschikt is. Gordijnen in de keuken kunnen zowel mooi als praktisch zijn.


Kunststof jaloezieën voor badkamers.

Heb je een vrij vochtige badkamer en vind je een houten jaloezie erg mooi? Kies dan voor ons innovatieve alternatief, onze mm kunststof jaloezieën! Een kunststof jaloezie heeft namelijk de uitstraling van echt mat gelakt hout.


De PVC lamellen waterbestendig en hierdoor ideaal voor gebruik in de badkamer. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kunt u de houten jaloezieën prima toepassen in uw badkamer , keuken of spa. De houten blinds mogen echter niet direct in contact met water staan, maar condens en een incidenteel spatje water kunnen de houten jaloezieën prima hebben. Ideale raamdecoratie voor uw badkamer dus! VitrA, voor de badkamer van nu!


De badkamer stijgt in achting! De meeste vitrage kan gewoon in de wasmachine, maar het is altijd verstandig om even het waslabel te checken. We gaan er bij de ‘stappen’ even van uit dat de vitrage in de wasmachine kan. Anders moet de vitrage in een sopje op de hand worden gewassen, goed uitgespoeld met ruim water en aan de waslijn worden gedroogd. In bepaalde ruimtes in huis is het noodzakelijk te kiezen voor raambekleding, die niet snel vies wordt of verkleurt, zelfs niet na minimaal contact met vuil of water.


Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vitrages zijn dunne, meestal soepele stoffen waar goed doorheen gekeken kan worden. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is.


Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen.

Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Bij Praxis kun je eenvoudig jouw favoriete raamdecoratie kopen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bestel Vitrages online bij Leen Bakker.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Met raamdecoratie in de badkamer zorg je voor een eenvoudige manier om privacy te krijgen en toch licht door te laten wanneer je het nodig hebt. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk.


Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Een bijkomend voordeel is dat aluminium jaloezieën geplaatst kunnen worden in vochtige ruimtes. Ideaal voor badkamers en keukens. Onze aluminium jaloezie op maat mm biedt de oplossing om te monteren zonder te hoeven boren. Vitrages en glasgordijnen zijn een mooie oplossing als je overdag nog wel naar buiten wilt kunnen kijken maar niet wilt dat iedereen naar binnen kan kijken.


De vitrages van Gordijnshop zijn daarnaast voordelig, kunnen op maat gemaakt afgeleverd worden en hebben altijd de goede kwaltitieit. Wist je dat een vitrage ook wel een glasgordijn werd genoemd? Eigenlijk is dat een goed verklaarbare benaming, want deze dunne gordijnen hebben een soortgelijk effect als een glas waar licht doorheen komt. Het daglicht wordt dan namelijk een beetje gedempt en dat is precies de bedoeling van vitrages.


Deze vitrage is geschikt voor een breed scala aan locaties zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren, etc. Het zal u helpen om privacy te krijgen, terwijl het natuurlijk licht de kamer binnenlaat. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een stof waar nog licht doorheen komt of voor niet-geplooide gordijnen. En wil je juist een intieme sfeer? Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint.


Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals organza’s met een weerschijnend effect in een andere kleur (changeant). Vitrage op maat Veel webshops bieden kant en klaar vitrage aan. Bij Voordeelgordijnen koopt u de vitrage op maat. Dit betekend dat de vitrage perfect hangt voor uw raam.


Het enige wat u hoeft te doen is het opmeten van uw ramen en invullen in onze calculator. Wanneer u dit gedaan heeft en uw vitrage heeft bestelt gaan wij de vitrage voor u maken. Heeft u een kiepkantelraam in de badkamer of keuken waar u graag een jaloezie op wilt bevestigen?


Houten jaloezieen zijn in deze ruimtes niet aan te raden i. Aluminium jaloezieen zijn een prima alternatief en zijn wel geschikt voor deze ruimtes. Raamdecoraties koop je óók bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts