woensdag 5 oktober 2016

Modern behang woonkamer

Groot assortiment Kinder Behang. Altijd de Laagste Prijsgarantie! Moderne Woonkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Trendy en modern behang voor de moderne mens. Ook voor de jongere generatie zijn dit behangsoorten die hen aanspreken. Kitscherige motieven met bloemen, opvallende lijnen en psychedelische patronen kunnen dus weer perfect geïntegreerd worden in een moderne interieur inrichting. Er is heel veel modern en trendy behang verkrijgbaar.


Een selektie van de mooiste trendy behangcollecties bij Behangexpert vind je in onderstaand overzicht. Bekijk het bord Woonkamer behang van judithdeb op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Woonkamer behang , Marokkaans behang en Thuis behang.


De woonkamer is de plek in huis waar je geniet van je rust.

Je maakt van je interieur een gezellige en sfeervolle ruimte met decoratief behang van Wall-Art. Patroonbehang, dessinbehang, vliesbehang fotobehang structuurbehang, metallic behang of behang in houten look. Het is ook belangrijk dat jouw moderne woonkamer lampen bevat die er perfect bij passen. Kies voor een grote strakke stoel of sofa die de moderne huiskamer meer warmte geven. Wat is belangrijk bij het decoreren van de wanden of bij het uitzoeken van behang voor een moderne huiskamer?


Bij behang is het belangrijk om patronen en prints te vermijden. Wij hebben prachtige voorbeelden van modern behang om inspiratie op te doen. Mocht je zelf een foto hebben en deze op behang willen printen, dan is dit uiteraard mogelijk.


Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden. Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar.


In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer , kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Als je een keuze voor een mooi woonkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Huisdecoratie ideeën, landschapsarchitectuur en tuinontwerp - vdekrete. Behang heeft een enorme invloed op de sfeer in een ruimte.

Baseer je behangkeuze dan ook op wat je met de woonkamer wilt overbrengen. Moet het een moderne ruimte worden of juist speels, gezellig of rustiek? Wil je de kamer een persoonlijk accent geven, kies dan behang dat je zelf mooi vindt. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen.


In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels. We hebben in dit artikel ideeën voor de muur van je woonkamer op een rijtje gezet.


Met een minimum aan energie kan je genieten van een hele nieuwe sfeer in je woning. Behangpapier bestaat in allerlei types, patronen, kleuren en texturen. Kortovoor elk wat wils! Zowel in een modern als een veeleer klassiek interieur kan je aan de slag met behang.


Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!


Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts