dinsdag 25 oktober 2016

Trailer spuiten

Stralen en spuiten van trailers. Wilt u nieuwe trailers voorzien van een beschermende laklaag? Wilt u uw trailers opknappen en een representatieve uitstraling geven?


Wilt u gebruikte trailers verkoopklaar maken óf in uw huisstijlkleuren laten spuiten ? Welkom bij Straalbedrijf Evers in Ederveen (Gelderland).

Het spuiten van trailers is een aparte specialisatie. Voor vele opdrachtgevers hebben wij inmiddels hun trailer in de huiskleuren mogen spuiten. Wij werken ook met fabrikanten samen waardoor de trailer vaak rechtstreeks uit de fabriek bij ons binnenkomt. Met zo’n beetje alles op wielen kunt u op onze spuitafdeling terecht.


En zelfs als het geen wielen heeft, moet u nog bij Truckherstel zijn. Wij spuiten namelijk ook meubels en keukens. We hebben zelfs al eens het spuitwerk van een bobslee gedaan.


Zo beschikken we over kranen waarmee we de complete trailer omhoog kunnen hijsen, zodat we ook vanaf de onderzijde kunnen spuiten.

Daarmee combineert u de voordelen van optimale bescherming en verlenging van de levensduur met een nieuwe, frisse uitstraling. Neem contact op met Straalbedrijf Evers om uw trailer te laten stralen en spuiten ! Maar weten dus nog niet welke wij doe. Bruinenberg Trailers BV levert bij elke willekeurige trailer een onderhoudscontract. Dit geld voor een nieuwe trailer , maar ook voor een gebruikte trailer.


Uiteraard moet er bij een gebruikte trailer een 0-inspectie plaats vinden. Onderhoudscontracten leveren wij in allerlei soorten en maten, van trailer tot een park van 1trailers en meer. Deze wilde ik dan Metallic rood laten spuiten , hierdoor vraag ik mij dus af of iemand een idee heeft wat dit kost? Bij je velgen laten spuiten heb je keuze uit drie pakketten.


Per pakket is de mate van afwerking verschillen dit komt tot uiting in de prijs voor de velgen reparatie. Op deze manier bepaal je zelf de prijs voor het spuiten van jouw velgen. Sahil spreekt met Daphne, die dit zelf heeft meegemaakt. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de trailer dient goed afgekit te worden. Omdat de zaagsnedes vaak de zwakke plekken blijven bij een houten trailer is het belangrijk dat er geen vocht bij kan komen.


Gebruik voor de buitenkant van de trailer een kit die geschikt is en goed blijft bij aantasting door weer en wind. Trailer , oplegger, kipwagen en aanhanger reparatie.

Schade aan uw trailer , oplegger of aanhanger is altijd vervelend. Dat snappen wij als geen ander. Vervolgens herstelt MAX-Repair de trailer schade snel en professioneel.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Reparatie nodig aan uw polyester paardentrailer? Dynamic Polyester Center is het juiste adres en helpt u hier graag bij.


Kies je voor een zogeheten two tone lak, die een prachtige verkleuring geeft in de zon of metallic lak, dan kost dit natuurlijk ook meer. Let wel op de kwaliteit, er zijn ook genoeg bedrijven die niet zo mooi spuiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts