donderdag 6 oktober 2016

Rolgordijn dakraam gamma

Vraag een gratis monster aan. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Rolgordijnen op Maat voor Dakramen. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Alleen met GAMMA Voordeelpas.

Velux dakraam rolgordijnen bij GAMMA : een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Dakraam rolgordijn kopen bij GAMMA. Een rolgordijn voor een dakraam is anders dan een gewoon rolgordijn.


Dat komt vooral doordat een dakraam schuin loopt. Een gewoon rolgordijn hangt langs een gewoon, verticaal raam naar beneden. Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis?


Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat.

Een luxe dakraam rolgordijn biedt je overvloedig veel zonlicht, maar beschermt je er ook tegen. Dankzij de stevigheid van een Velux rolgordijn kan je zelfs op klaarlichte dag een kamer volledig verduisteren. Daarnaast creëer je er meer sfeer mee!


Bovendien kan een dakraam een extra vluchtweg vormen. Bekijk de opties bij KARWEI! Maar door een dakraam kun je ook de afvoerslang van je wasdroger naar buiten doen. Je kunt je dakraam ook door GAMMA Klusservice laten plaatsen.


Bij GAMMA vind je dakramen in diverse formaten. Met een dakraam creëer je eenvoudig extra daglicht in een ruimte. Goedkoper Dan In De Winkel. De mooiste kant en klaar hagen voor de beste prijs. Binnen twee dagen in huis.


Diverse soorten leverbaar, direct vanuit de Kwekerij. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! De prijs van het verduisterende gordijn is afhankelijk van de maat van uw dakraam.

Van € 8- tot 1euro incl. U hoeft zelf dus niet te knippen of te zagen! Om de juiste maat te leveren ontvangen wij graag de code van uw dakraam.


Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. Zo voorkomt u spatten op het rolgordijn. Wij hebben ruim jaar ervaring met rolgordijnen en staan u graag bij met advies over alle mogelijkheden en de montage. Degelijke rolgordijnen herken je door het stevige frame en de accessoires.


Niet alleen moet het kleur passen bij je interieur, maar ook mooi in zijn plooi vallen als je ze op- of neerlaat. VELUX verduisterende rolgordijnen. In deze details scoort GAMMA dus heel goed.


Kwaliteit rolgordijnen aan scherpe prijzen. Wil je je slaapkamer goed verduisteren? Of heb je een draaikiepraam of dakraam en zoek je daarvoor een geschikt rolgordijn ? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres.


Naast bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn er ook speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen en kantelramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts