vrijdag 21 oktober 2016

Dag en nacht rolgordijn

Nu al vanaf € 2Tot 220cm breed Snelle levering en top kwaliteit. Kies voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Super voordelig en snel geleverd! Gratis én Snel bij u thuis bezorgd.


Goedkoper Dan In De Winkel.

De stof hangt in een lus zodat de banen langs elkaar heen kunnen schuiven. Materiaal en kleur: Het rolgordijn is gemaakt van synthetisch materiaal, waardoor je rolgordijn niet verkleurt en lang mooi blijft. Door deze functionaliteit is de duo rolgordijn ook wel bekend als dag en nacht rolgordijn of roljaloezië. Bij Creon Raamdecoratie bestelt u online duo rolgordijnen op maat. Het voordeel van onze duo rolgordijn is dat deze voor u op maat wordt gemaakt.


Hierdoor is de montage laagdrempelig doordat u niet hoeft te zagen en te knippen. Dag en nacht rolgordijnen bestel je voordelig en snel bij ons! Met een dag en nacht rolgordijn bepaal je eenvoudig de mate van lichtinval en privacy.

Drie stuks duo rolgordijnen besteld en betaald. Na levering de rolgordijnen op laten hangen door een professioneel iemand. Bleek dat van het grootste rolgordijn , de stof verkeerd op de rol zat. Met als resultaat dat het rolgordijn scheef hangt. Gemakkelijk en op maat online te bestellen.


Het dag nacht rolgordijn (Duo rolgordijn ) is een uniek en exclusief en innovatief product dat zowel in een klassiek als trendy interieurs thuis hoort. Verduisterende rolgordijnen : dag en nacht rust. Raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw huis, zeker als u veel of grote raampartijen heeft. Goede gordijnen kunnen uw woongenot bovendien een stuk comfortabeler maken. Bijvoorbeeld met een verduisterend rolgordijn.


Kies dan een dubbel rolgordijn met een voile rolgordijn én een verduisterend rolgordijn. Dan zijn er nog onze Top Down Bottom Up plisségordijnen. Zowel de bovenkant als deze onderkant kan je los van elkaar bewegen. Zo heb je de ultieme mogelijkheid tot zon en tot schaduw. Mijn rolgordijnen op maat gemaakt en plaatsingsklaar Heytens, de maatwerk-specialist sinds meer dan jaar.


In ons confectie-atelier in Frankrijk fabriceren wij rolgordijnen aan die perfect op maat zijn gemaakt.

Kies de vorm, de grootte en de afwerking van uw keuze, onze teams zorgen voor alles : opmeten, fconfectie, plaatsing , levering. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing. Rolgordijnen : handig, goedkoop en overal toepasbaar. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit 9producten vanaf € 100.


Duo rolgordijnen , roljaloezieën of dag - en nachtrolgordijnen: hoe je ze ook noemt, deze variant rolgordijnen is de ideale raamdecoratie voor overdag en ’s nachts. Eerder gaf MrWoon al antwoord op vier belangrijke vragen rondom duo rolgordijnen. Even een opfrisser, wat zijn duo dag - en nacht rolgordijnen ook alweer? Het rolgordijn heeft smalle horizontale banen, baan is transparant en de andere baan is gekleurd en niet transparant. Plissegordijnen Dag en Nacht ? Ook rolgordijnen , plisses, dakramen, vouwgordijnen.


Bij Kroezon heeft u ruime keuze in dag en nacht rolgordijnen voor nagenoeg elke ruimte in uw huis. Bekijk het product nu op woonexpress. Woonexpress duo rolgordijn 200x1DAG EN NACHT Zwart van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts