maandag 31 oktober 2016

Prikbord wereldkaart groot

Koop direct online in onze shop! Snelle levering en topservice. Op zoek naar een Wereldkaart? Vanaf €2- Bestel je eenvoudig bij KaartenAtlassen. Vind wereldkaart prikbord het nu op Kensaq.

Wij leveren u de beprikbare wereldkaart inclusief ophang oogjes voor een eenvoudige bevestiging. Tevens zit er al een zakje met een aantal vlagspelden bij. Klik Hier om deze bij te bestellen.


Dit prachtige memobord met de wereldkaart is fantastisch en authentiek. Bijna al onze wereldkaarten zijn ook op prikbord te bestellen. Je kunt er dan vlaggetjes in prikken. De wandkaarten op prikbord worden altijd compleet geleverd met een dragende aluminium lijst en een eenvoudig te monteren ophangsysteem.


We hebben de meest populaire in de winkel kant en klaar staan.

Anderen worden voor u gemaakt. Heel oud en groot prikbord. De Cork World is een prikbord frame met een illustratie van een wereldkaart. Door middel van prikkers zijn de locaties waar je bent geweest- of nog naartoe wilt in kaart. Prikbord gevormd als de wereld.


Een wereldkaart aan de muur geeft je wooninterieur direct een andere uitstraling. Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen. Voor kinderen is het een speelse manier om de wereld beter te leren kennen. Profiteer van deze aanbieding!


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Zoek naar wereldkaart prikbord. Leuk om met vlagspeldjes of punaises aan te geven waar je bent geweest, of met touwtjes tussen de punaises je wereldreis uitstippelen! Bevestigen aan de muur kan door middel van sterk dubbelzijdig (tapijt)tape, of montagekit. Deze beprikbare wereldkaart is uniek en origineel!


Het prikbord is erg geschikt om uw reisbestemming of reeds bezochte landen aan te geven.

De zilveren lijst geeft het prikbord een moderne uitstraling. Het prikbord wordt geleverd inclusief oogjes om het prikbord op te hangen en vlagspelden! Het wereldkaart prikbord is voorzien van een houten lijst. Je koopt en verkoopt het op het ZeelandNet prikbord.


De koopjes site van Zeeland. Dan is een wereldkaart groot een leuke optie. Heb je bijvoorbeeld nog een grote, saaie, witte muur over?


Dan kun je hier een mooie wereldkaart op één van onze materiaalsoorten ophangen. Deze wereldkaarten zijn net als de wereldkaarten in een atlas. Onze baklijsten maken jouw wereldkaart helemaal af.


De wereldkaarten worden zwevend in de baklijst geplaatst voor een geweldig ruimtelijk effect! Een prikbord heeft veel weg van een memobord. Welke variant je ook het leukste vindt, beide koop je natuurlijk bij Leen Bakker. Je vindt hier namelijk een groot aanbod memoborden én prikborden. Voor elke wooninrichting is er wel een prikbord te vinden naar wens.


Bekijk het online assortiment op leenbakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts