donderdag 27 oktober 2016

Oordoppen aan laten meten

Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Schrijf in voor onze Nieuwsbrief. Breed Assortiment aan Voordelige Oorpluggen. Direct uit Voorraad Leverbaar! Vind oordoppen op maat als je nu zoekt.


Meer dan 1gehoorbeschermers. Alle merken, voor de laagste prijs. Oordoppen op maat (otoplastieken) Als je regelmatig oordoppen gebruikt, kun je het beste kiezen voor oordopjes op maat. Om ze te maken neemt de audicien een afdruk van jouw gehoorgang.


Die dient als basis voor jouw persoonlijke oordoppen. Daardoor zitten de doppen heel comfortabel. Otoplastieken zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers met één of meerdere filters. Elk paar otoplastieken is uniek, omdat ze zijn afgestemd op de individuele omstandigheden van de gebruiker. Het verschil met oordoppen is dat oordoppen een universele uitvoering hebben, die zich vanzelf vormen naar de gehoorgangen.


Veel mensen weten wel dat op maat gemaakte oordoppen gemaakt kunnen worden, maar men vindt ze vaak aan de dure kant en misschien vinden ze het zelfs een beetje eng als op maat gemaakte oordoppen aangemeten worden. Toch is het eigenlijk helemaal niet duur om oordoppen aan te laten meten. De oorzaak is jouw gepieker. Gepieker en gevoeligheid waarvan je waarschijnlijk zelf ook wel weet dat ze nergens op zijn gebaseer dat ze onzin zijn, dat je je eigen problemen maakt en in stand houdt. Deze oordoppen gaan echter wel langer mee en zijn op maat gemaakt voor uw oren.


Gehoorbescherming op maat is verkrijgbaar vanaf € 10-voor basis oordoppen. Professionnelle oordoppen op maat zijn verkrijgbaar voor € 16-Muziek in ear oordoppen zijn verkrijgbaar vanaf € 44- tot € 1. De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. Deze zogenoemde otoplastieken gemaakt door Noizezz zijn verkrijgbaar in onze Hans Anders winkels.


Onze hoorspecialisten meten de oordoppen op maat aan en binnen een korte periode zijn de otoplastieken klaar. Druk op die zaterdag, maar desondanks verliep alles heel vlot en netjes. Vreemde gewaarwording als dat kunststof in je oren wordt gespoten, maar het resultaat mag er zijn. Ik wil alleen nog wél graag kunnen horen wat iemand tegen me zegt en de muziek horen is ook vrij belangrijk, toch?


Zonder een aankoopbewijs van Alpine kun je namelijk geen oordoppen laten aanmeten bij het gewenste aanmeetpunt. Ze hebben de juiste pasvorm doordat ze op maat worden gemaakt en sluiten uw gehoorgang perfect af. De speciale filters in de otoplastieken zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt tot een niet schadelijk niveau en dat het geluid niet teveel vervormt.


Hearings meet otoplastieken aan bij bedrijven op locatie door heel Nederland en België. Voor de laagste prijs op Beslist. Wanneer je ervoor kiest om de oordoppen via de winkel aan te laten meten , kun je hiervoor direct opdrachtbonnen downloaden. Je medewerker kan daarna eenvoudig een afspraak met een audicien van Hans Anders bij hem in de buurt. Oordoppen laten aanmeten wordt zo een fluitje van een cent, zowel voor werkgevers als werknemers.


Pluggerz oordoppen voor zwemmen is de beste manier om uw oren tegen water te beschermen. Gemaakt van sterk en soepel siliconenmateriaal, dat ook na langere tijd zijn pasvorm behoudt. Zo voelt u geen druk van het water op uw oren. De universele set bestaat uit twee oordoppen met filter, twee extra siliconendopjes en een beschermetui.


Bent u overtuigd van de vele voordelen van gehoorbescherming? Dan kunt u nu een afspraak maken met uw audicien. U kunt ook kijken naar oordoppen op maat.


Waar kan je je een stel goede oordoppen aan laten meten ? Die standaarddingen zitten niet echt ideaal. Onze oudste van heeft nog steeds oordoppen in bij het zwemmen. Helaas is zij er pas na een paar jaar zwemmen aan begonnen, omdat de KNO-arts steeds beweerde dat oordoppen niet nodig waren bij buisjes.


Resultaat was altijd oorpijn na het zwemmen! Volgens de KNO-arts kwam dat echt niet van het zonder doppen zwemmen. Geen twijfel mogelijk: met op maat gemaakte oordoppen heb je de allerbeste bescherming tegen gehoorschade.


Onze gehoorbescherming houdt alleen de schadelijke geluiden tegen. Ondertussen kun jij probleemloos met collega’s praten. Of juist naar muziek luisteren.


Ik heb zelf op maat gemaakte oordoppen van de hoorwinkel. Deze zijn confortabel en bieden een goede geuidsdemping. Ze sluiten niet alle geluid af, de wekker hoor je bv nog wel.


Ik heb deze laten aanmeten omdat ik toendertijd in een flat woonde waar ik wakker lag van het lawaai van de verwarmingsbuizen en luidruchtige bovenburen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts