dinsdag 25 oktober 2016

Interieur en styling

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Voordeligste opleider van Nederland. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf.

Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Net verhuisd of staat uw huis te koop. Interieur en Styling door Pure Style. Verbouwingsplannen of denkt u aan een totaal nieuwe inrichting? Of het nu gaat om het inrichten en stylen van een nieuwbouwwoning of om het samen sparren over de mogelijkheden rondom een renovatie, verhuizing of metamorfose, STIJLIDEE verrast je met interieur en styling ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben!


Wij werken op ambachtelijke wijze met ultramoderne gereedschappen en machines aan de mooiste interieurs. Hierbij maken we bewust de keuze voor kwalitatief hoogwaardige maar ook duurzame materialen. Je gaat intensief aan de slag met interieur , architectuur, ruimtelijke vormgeving, design, styling en tuininrichting.

Kunst(geschiedenis) en ondernemerschap komen aan bo naast visie, trends en creativiteit. Tekenen en ontwerpen, maar ook kritisch zijn en onafhankelijk denken. Lenneke en Babs willen uw interieur met liefde zo vormgeven dat het naadloos aansluit op uw stijl en wensen. Voor uw privé- of bedrijfsinterieur, we doen het met evenveel passie. In nauw overleg en altijd met die persoonlijke touch die het tot úw interieur maakt.


Met de expertise, visie en inspiratie van LEN gebeuren er mooie dingen. Ik werk vanuit mijn showroom en beschik daar over alle grote merken gordijnen, harde en zachte vloerbedekking, pvc en gietvloeren, meubels, meubelstoffen, behang, lampen en accessoires. Mocht u geïnteresseerd zijn en een kijkje willen nemen in de showroom, u bent van harte welkom en zullen u graag van vakkundig advies voorzien. Is het tijd voor wat anders op de muur?


Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Geef je huis een mini-make-over met deze stylingideeën. Hier staan alle tips en tricks van onze vtwonen-stylisten bij elkaar.


Voorzien van prachtig beeld en stylingtips, waarmee je thuis snel en eenvoudig een wereld van verschil maakt. In ons portfolio vindt u diverse voorbeelden van ons werk. STYLING adviseert en styleert. Mijn bruine meubels zijn door Sandra (met behulp van Danielle) met krijtverf donkergrijs gemaakt.


Met de accessoires gekocht door Sandra heb ik een supergaaf interieur gekregen.

Ik zou het zelf niet zo hebben bedacht. Maar de kleurencombinatie van grijs en zachtgroene accessoire maakt het geheel af. Wat past er nou eigenlijk bij elkaar en welke kleuren passen bij mij en mijn huis of werkplek. Samen zoeken we naar wat je mooi vindt en wat bij jou past. Daarbij zoeken we naar een eenheid die je interieur of werkplek tot een mooi en tegelijkertijd functioneel geheel maakt.


Monique van MOOIS weet als E. B gediplomeerd interieurstyliste precies hoe je de juiste stijl kan toepassen in elk interieur. Als gecertificeerd vastgoedstyliste ben ik aangesloten bij het CNVV en mijn opleiding heb ik gevolgd bij de House of KIKI, bekend van het programma uitstel van executie met Martijn Krabbé. Volgens de visie van Let’s Lot, betreft interieur styling altijd maatwerk. Ieder mens, iedere woning en elke situatie is uniek en vraagt om een passende en persoonlijke benadering. Voor ieders budget zijn er mogelijkheden.


Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, adviseren en verkopen van interieurs in zowel moderne als klassiek-landelijke stijl zijn wij zeer goed in staat altijd met een op jouw wensen afgestemd ontwerp te komen. Smaak is uniek en dat brengen wij graag terug in jouw interieur. Het sfeervol inrichten van een ruimte en het stylen van een compleet interieur is niet altijd de makkelijkste klus. Omdat een huis erg groot is bijvoorbeel of juist erg klein. Wilt u inspiratie opdoen voor het veranderen van uw eigen interieur en meteen een indruk krijgen van wat Het Styling Huys voor u kan betekenen?


Op zoek naar een opleiding op het gebied van interieurstyling of binnenhuisarchitectuur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts