dinsdag 25 oktober 2016

Thaise loungekussens

Weerbestendige loungekussens. Topkwaliteit in elke maat en kleur! De grootste collectie loungekussens hier! Loungekussens voor de laagste prijs. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Op zoek naar een inklapbaar ligkussen of ligbed? Verkrijgbaar in vele maten en kleuren.


Onze thaise kussens zijn gemaakt van katoen en gevuld met kapok, hierdoor zijn ze stevig en verhogen ze het ligcomfort. Door eigen import hebben zijn de prijzen scherp. Ligkussen of vloerkussen kopen voor binnen of buiten? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Moon-kwan is de thaise naam voor dit prachtige en praktische relax-kussen dat in Thailand in bijna ieder huis te vinden is en dat behalve gewoon mooi om naar te kijken, op vele manieren dagelijks te gebruiken is. Van het kussen zijn diverse versies leverbaar zodat aan zo veel mogelijk toepassingen en smaken tegemoet gekomen kan worden. Deze thaise kussens zijn een aanwinst voor je interieur of terras. Ze zijn op verschillende manieren te vouwen.


Originele Moon Kwan ligkussens, loungematten, zitkussens en nekkussens. Het driehoek kussen heeft unieke kleurrijke stijlen en kan worden gebruikt als decoratieve kussen of massagekussen. Thaise Kussens loungekussens. Vergelijk alle soorten kussens van verschillende winkels en maak een keuze uit een kleur, merk of materiaal om jouw ideale kussen te vinden! Perfect als stoelkussen, tuinkussen of laptopkussen te gebruiken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Kruidenstempelmassage is een massage met warme bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met behulp van deze buidels kun je vervolgens gaan masseren. De massage is uitermate geschikt als extra toevoeging in je salon, naast je reguliere massage.


Zo kun je jouw klant net een beetje extra in de watten leggen. Een aantal vaak gebruikte kruiden zijn tumeric poeder, korianderzaden, lavendelbloemen, eucalyptusbladeren, verse gember, ginseng wortel, sinaasappelschillen, komijnzaden en rooibos in een mengsel van citroengras-, lavendel- en. Een tuinstoel met een zitkussens zit lekker comfortabel. Bestel ook online bij Leen Bakker.


Deze trendy loungekussens zijn een aanwinst voor je dakterras, tuin of interieur. Afmetingen van het loungekussen zijn 44x56x68cm (LxBxH) ingeklapt, met een uitgeklapte lengte van 225cm inclusief driehoek. Met Thai Moonz hopen wij zo een stukje Thailand met u te kunnen delen.


Vind het perfecte zitmeubilair voor in jouw interieur op Stoelenvinden. Het delen van deze pagina betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van IKEA: Inter IKEA Services B. V is de eigenaar van alle intellectuele. Geen van de matten neemt vocht op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts