maandag 3 oktober 2016

Allgrund hechtprimer

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Na droging is deze primer.


Allgrund hechtprimer

Allgrund heeft een extreem goede reputatie vanwege de combinatie van zijn grote hechtkracht en de veelzijdigheid van ondergronden waar het product op aan te brengen is. Südwest allgrund in vergelijking met andere hechtprimers. De prijzen van verschillende allgrund grondverfmerken liggen relatief dicht bij elkaar. Door de veelzijdighei is het een relatief dure hechtprimer. Dus waarin verschilt een sudwest allgrund nu met andere merken?


Deze universele hechtprimer is roestwerend en eventueel overschilderbaar met alle lakken. De sudwest all-grund hechtprimer is na droging overschilderbaar met alle typen lakken, dus zowel één-component als twee-componenten watergedragen en synthetische lakken. De watergedragen all-grund is een universele primer, roestwerende primer en overschilderbaar met alle typen lakken (synthetisch lakken, watergedragen lakken, één-component en twee-componenten lakken). Capalac Allgrund Sneldrogende en uitzonderlijk goed hechtende, aromaatvrije hechtprimer voor buiten. Door het hoge zinkfosfaatgehalte goede corrosiebeschermer.


Allgrund hechtprimer

Hittebestendig tot 1C (droge hitte). Ondergrond moet droog, schoon en vetvrij zijn. SUDWEST ALLGRUND ACRYL VERGELEKEN MET ANDERE HECHTPRIMERS.


Jansen plamuur bestaat in vele varianten, Jansen lakplamuur, Jansen reparatieplamuur en Jansen 2-k polyester plamuur. Grondverf of primer nodig? Sudwest all-grund is beschikbaar in zes kleuren.


Allgrund hechtprimer

MDF grondverf of kunststof primer, grondverf waterbasis. Relius Allgrund is een sneldrogende universele hechtprimer , geschikt voor buiten. Verfpoint is vakgrossier van Relius. Dit product is corrosieweren en praktisch op alle ondergronden inzetbaar.


Favoriet van menig schilder: dé universele hechtprimer. Hydro-PU Allgrund is zeer sneldrogen en geschikt voor ijzer, staal, zink, NE-metalen en hard pvc. Universele Primer voorheen Allgrund hechtprimer op waterbasis voor problematische ondergronden binnen en buiten Remmers Universele Primer geeft een extreem goede hechting op nagenoeg alle ondergronden zoals metaal, hout en PVC.


Deze primer heeft op metaal een roestwerende werking met actieve corrosiebescherming. Eigenschappen Watergedragen, reukarme hechtprimer. Südwest Acryl allgrund is een watergedragen snel drogende hechtprimer voor oa.


Mat, snel drogend en goed vullend. Uitstekende hechting, met goed dekkend vermogen en gemakkelijk te verwerken. Voor latere afwerking met acryl- en alkydharslakken (binnen of buiten verf).


Allgrund hechtprimer

Toepassingsgebied Als hechtprimer voor grond- en tussenlagen buiten. Capalac AllGrund Sneldrogende en uitzonderlijk goed hechtende, aromaatvrije hechtprimer voor buiten. Südwest All-Grund is een universele roestwerende hechtprimer.


CWS Allgrund is een multiprimer geschikt voor binnen en buiten. Geschikt voor vele ondergronden en is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen. Deze multiprimer is van professionele kwaliteit en uitstekend hechtend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts