donderdag 5 oktober 2017

Geslepen spiegel op maat

Onze unieke collectie glasproducten shop je gelijk online. Unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Gratis bezorging in Nederland! Bekijk onze achterwanden op maat!


Uitstekende service en hoge kwaliteit. Groot assortiment spiegels op maat.

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Op de mm nauwkeurigen en rondom geslepen. Spiegel op maat rondom geslepen : Glasdiscount. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment.


U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Een strakke randafwerking en kristalhelder. Onze facet geslepen spiegels kunenn op maat worden gemaakt in vele vormen en is ideaal als blikvanger voor woonkamers, eetkamers, slaapkamers, bedrijfsruimten, gangen en keukens.


De andere manieren om de spiegel af te werken: met gewone scherpe randen (mag alleen in een lijst gebruikt worden) een mooie zachte ran voor de veilighei via. Nu ook met uw eigen gezandgestraald patroon voor ledverlichting zie afb.

De levertijd is 5-werkdagen. Spiegels met een oppervlakte van minimaal vierkantmeter kunnen online besteld worden. Mocht u kleiner willen, neem dan contact met ons op.


Heeft u vragen, speciale wensen of niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. De spiegel op maat , plat poly geslepen , zijn in verschillende diktes verkrijgbaar, namelijk millimeter, millemeter of millimeter dik. Een spiegel op maat plat poly geslepen is een onmisbaar item in uw badkamer. Hoe bepaalt u de juiste dikte van een spiegel op maat (plat poly geslepen )? Spiegels zijn ook uitermate geschikt om extra uitstraling aan je interieur mee te geven en dan hebben we het niet alleen over de badkamer.


Op zoek naar glas op maat ? Alle merken spiegels op maat. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Glas bestellen bij DubbelGLAS. De Online Glasgroothandel.


In uw gewenste vorm, ronde spiegel met optioneel een gat voor het stopconctact of kraan. Optioneel een zandgestraald patroon voor ledverlichting achter de spiegel. Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen.


Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel.

Badkamerspiegel of spiegelwand. Blank enkel floatglas, verkrijgbaar vanaf € 2per m Wij leveren dit product in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en in België in de provincies Oost. Als één van de weinig gespecialiseerde bedrijven, op het gebied van modelfacetslijpen in Nederlan zijn wij in staat om een spiegel of glasplaat op maat voor u te maken, die in model gesneden is en voorzien van een facetrand. Facet slijpen is een extra handeling die soms handmatig maar soms ook met een facetmachine gebeurd.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts