dinsdag 3 april 2018

Desyntol verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Waar zijn de Herfst en Helder lakken en verven te koop?


Altijd fabrieksgarantie bij onze verkooppunten. Ons hoofdmerk is Sigma Coatings, daarnaast verkopen wij verf van Tenco, Desyntol , Owatrol en Le Tonkinois. Bij alle merken kunt u kwaliteit verwachten voor een lage prijs. Mocht u hulp nodig hebben bij uw keuze, helpen onze medewerkers u graag. Daarbij hebben we gekozen voor het gebruik van vloeiend pigment voor alle gewenste kleuren.


Dat betekent dat u zowel bij de tientallen klassieke als bij de duizenden moderne kleuren altijd kunt vertrouwen op de kleurechtheid. Dit betekent voor u extra service en meer gemak! Voortaan uw Sikkens afhaalpunt dicht bij huis.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Er zijn zo veel mogelijkheden voor de verf op jouw muren, neem gewoon eens een kijkje online bij Praxis.


We hebben namelijk al onze verf en spullen om te schilderen online staan. Zodat jij gemakkelijker kunt kiezen welke muurverf en verfspullen je wilt gebruiken om jouw muur een frisse verfbeurt en wellicht een nieuw kleurtje of mooi effect te. Deze watersoort bestaat uit water en kalk, is goedkoop en van zeer matige kwaliteit. Wil je weten of er veegvaste verf op je muur zit, strijk er dan met een vinger langs. Zit er een witte laag op je vinger, dan is de verf op de muur veegvast.


Verwijder deze veegvaste verf eerst geheel en grondig van de muur, zodat de nieuwe verf goed kan hechten. Meest recente ontwikkeling is de uitbreiding van ons productenpakket met diverse gerenommeerde merken lakken, verven en toebehoren voor de professionele schilder. Onze medewerkers voorzien u graag van een deskundig advies! Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.


Synthetische Verf 2inNicotine en andere vlekken 10Ltr. Uitermate geschikt voor nieuw stucwerk Adviesprijs: €6Nu € 400: Onze nicotineverf is een speciale anti-vlekkenverf die je tijd bespaart, doordat het voorstrijk en muurverf in is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts