maandag 2 april 2018

Muuto design

Muuto design

Bekijk het Muuto aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Ontdek de volledig collectie Muuto designverlichting bij ACE Lighting. Bezoek snel onze webshop en vind de Muuto lamp die bij jou past.


Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. David Geckeler studied industrial design in Berlin and Copenhagen. Currently, he is exploring the wider area of industrial design , focusing on furniture, interior, tableware, and lighting.


De lampen kenmerken zich door minimalistisch design , een goede prijs en frisse kleuren. Muuto is vooral bekend geworden door de serie designlampen. Minimalisme met een twist. De toppers zijn de Muuto Ehanglamp LE de Muuto Unfold hanglamp en de Muuto Ambit lampen.


De naam is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ dat ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’ betekent. De naam Muuto staat voor ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’. Met de beste ontwerpers uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken streven ze er naar om de rijke Scandinavische design geschiedenis weer op de kaart te zetten, maar ook nieuwe ontwerpen daaraan toe te voegen. Neem dan contact met op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.


Vrijwel zeker dat we de accessoire toch kunnen leveren. In de collectie van Muuto vindt u prachtige designmeubels, perfect voor een Scandinavisch interieur! Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen.


Muuto design

De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Kies uit 3producten vanaf € 150. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Slechts originele producten van topproducenten, gratis verzending in Nederland!


Design van gerenommeerde merken. Introducing our new designs —an elegant Scandinavian lounge chair, new perspectives on modern outdoor furniture, a series of café tables and more. We are striving to expand the strong Scandinavian design tradition.


Muuto design

In fact, our name MUUTO , inspired by the Finnish muutos, means new perspective. Neem nou de Muuto Around tafelserie van Thomas Bentzen. Een tafeltje waar je een glimlach op je gezicht van krijgt met een typisch Scandinavisch design.


Uniek talent Elke designer heeft zijn of haar eigen stijl, ontwikkelt op zijn eigen manier en met zijn eigen nieuwe objecten. Muuto Stoelen: kom proefzitten in onze winkel In onze winkel vind je altijd enkele Muuto Stoelen. Kom gerust een langs om onder het genot van een kopje koffie een Muuto Stoel te proberen. Uiteraard zijn onze adviseurs op de hoogte van de verschillende mogelijkheden van de stoelen van Muuto. Zij helpen graag met het maken van een keuze.


Muuto design

Muuto , een nieuw perspectief op Scandinavisch design ! De meeste design ontwerpers van Muuto zijn nog niet zo heel bekend. Maar laten we wel wezen iedere design ontwerper is ooit een keer begonnen. Veel Muuto lampen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Niet voor niets zijn we één van de grootste dealers van Muuto in de Benelux.


Enkele populaire lampen van Muuto zijn de EHanglamp, de Unfold Hanglamp, de Leaf Vloerlamp en de Pull Vloerlamp. Ook de Wood Tafellamp is al jarenlang een zeer populaire Muuto Lamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts