donderdag 14 juni 2018

Inbetween gordijnen op maat

Inbetween gordijnen op maat

Bestel je inbetween gordijn online! Gratis stofstalen, snelle levering. Wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen? Dan is een inbetween gordijn iets voor jou. Veel kleuren en materialen.


Keuze uit de mooiste Stoffen! Voordeelgordijnen, dé goedkope gordijnspecialist van Nederland. In onze gordijnen collectie vind je een ruim aanbod inbetweens op maat. Zoals de naam al aangeeft, zit een inbetween qua transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. Onze inbetweens op maat filteren het licht aangenaam en dragen bij aan je privacy.


Inbetween gordijnen geven jouw huis extra sfeer. Of je nu witte doorzichtige gordijnen wilt hebben of toch voor een andere kleur gaat, bij Kwantum vind je een ruim aanbod aan doorzichtige gordijnen voor de laagste prijs! Als je geen inkijk hebt zijn inbetween gordijnen op maat vaak al voldoende aankleding. En omdat wij kiezen voor basic (maar mooie) materialen vind je bij ons dus goedkope inbetween gordijnen. In between gordijnen op maat geven uw woning een warme uitstraling en past bij elke inrichting.


De inbetween gordijnen van ilumio worden op maat gemaakt en geleverd. De gordijnen sluiten hierdoor altijd perfect aan bij het raam. Naast de afmetingen kan je bij ilumio ook kiezen uit verschillende kleuren en stoffen. Je bent op zoek naar gordijnen die passen bij jouw interieur.


Wij hebben een ruim assortiment gordijnen die passen bij je industriële, moderne, landelijke of scandinavische interieur. Gordijnen bestellen op maat bij 123gordijn. Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn. Ze worden opgehangen als een enkel gordijn , en niet in combinatie met vitrages of gordijnen.


Inbetween gordijnen op maat

Ook vitrage en inbetween ! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Kies jouw perfecte inbetween op maat. Een voordeel van maatwerk ten opzichte van kant en klaar gordijnen is dat het gordijn altijd past en je zelf meer opties hebt in het samenstellen van het gordijn. Een inbetween stof is dunner dan een gordijn en wat dikker dan een vitrage. Onze stylistes laten u graag alle beschikbare vormen van inbetween gordijnen en andere vormen van raamdecoratie zien.


Bij ons kunt u A-kwaliteit inbetweens bestellen, die in onze fabriek op maat voor u worden gemaakt. De weving en de draad van deze stoffen is wat dikker waardoor de stof iets voller is. Het gevolg daarvan is dat er minder inkijk en doorkijk is met inbetween gordijnen. Kies hieronder het type gordijn en we helpen je stap voor stap de juiste keuze te maken. Door een gla doorzichtig gordijn op te hangen, tover jij je gordijnen om tot luxe inbetween gordijnen en krijgt de ruimte een luxe uitstraling.


Vraag ons dan gerust om hulp. We helpen je graag de juiste keuze voor raamdecoratie te maken. Creeër je eigen sfeer met gordijnen van gordijnen. En lichte gordijnen voor de woonkamer.


Inbetween gordijnen op maat

De kant en klaar gordijnen hebben een standaard maat van 140x2cm. Ze zijn gemakkelijk op maat te knippen. Met een zelfklevende zoomstrip strijk je er een strakke zoom in.


Welke raamdecoratie je ook kiest, het is heel belangrijk om goed je ramen en deuren op te meten voordat je gordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts