woensdag 27 juni 2018

Gewapend glas

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Gewapend glas staat ook wel bekend als draadglas. Vaak heeft het rasterpatroon dat verwerkt zit in het gewapend glas een vierkante vorm. Dit raster houdt bij breuk de glasscherven bijeen.


Gehard glas heeft vanwege de extra bewerkingen een levertijd van ca. Glazen keuken achterwanden hebben een levertijd van ca. Geslepen glas heeft over het algemeen een langere levertijd van ca.


Het grote voordeel van isolerende ramen is de besparing op uw stookkosten.

Draadglas op maat in diverse uitvoeringen bij Glasopmaat. Betafence is sinds vele jaren wereldwijd de marktleider in gespecialiseerd gelast gaas , dat wordt gebruikt voor de productie van gewapend glas. Betafence kan de parameters van dit gelaste gaas aanpassen aan de specifieke wensen van de gebruiker, rekening houdend met de parameters van het eindproduct en het concept van de productielijn. Immers, draadglas wordt in een lopende strook glas gefabriceerd en het is dan ook onmogelijk draadruiten met draadvrije randen te leveren.


Bij de hedendaagse fabricagemethode is het vrijwel uitgesloten, dat er vocht tussen het glas en de draad komt. De fabricagetemperatuur is zo hoog, dat de ommanteling van het draadnet door het glas zeer. Kogelbestendig glas , ook bekend als kogelwerend glas , veiligheidsglas, gelaagd glas of kogelvrij glas , bestaat uit meerdere lagen glas gescheiden door een transparante kunststof laag uit polyvinylbutyral (PVB).


Naast kogelbestendig is dit soort glas vaak ook geluiddempend en houdt het de meeste vormen van UV-straling tegen. Het gaat bij gehard glas in mindere mate om de dikte van het glas , maar om de manier waarop dit glas is gemaakt. Door enorme verhitting van de glasplaat, waarna het vervolgens een snelle afkoeling krijgt ontstaat er een trekspanning die het glas vele malen sterker maakt. Dat heeft als voordeel dat het gaaswerk dat in de beglazing is verwerkt voorkomt dat glasscherven bij een eventuele breuk van het raam verspreid worden. Tel bij gelaagd glas de dikte van de glasbladen bij elkaar op, de massa van de folie is ca.


Bij gelaagd glas kunt u kiezen uit verschillende type glas. De type geven aan hoe dik de lagen zijn en uit hoeveel folielagen het glas bestaat. Buro van gewapend glas en ijzer onderstel (doosje bonbons) Voor een doosje bonbons een mooi buro incl witte burostoel staat niet op foto.

Het is ook slagvast en dat maakt het uitermate geschikt voor glazen vloeren of trappen en glazen daken. Het volledige assortiment van GLASSOLUTIONS veiligheidsglas draagt bij aan de veiligheid en beveiliging van zowel woningen als bedrijven en kantoren. Het toegepaste glas voldoet dus niet aan de sterkte-eisen die tegenwoordig door het Bouwbesluit zijn voorgeschreven. Of verdiepingshoog glas nu wel of niet dient te zijn voorzien van letselwerende glasbladen leidt in de woningbouw vaak tot discussies.


Gelaagd glas kan gekenmerkt worden als veiligheidsglas. Bij het breken van dit type beglazing zal het glas namelijk in ontelbare stukjes kapot vallen, maar blijven de deeltjes als het ware aan elkaar hangen. Het veiligheidsaspect is een groot voordeel van gelaagd glas , maar er zal bijvoorbeeld ook geen grote opening kunnen ontstaan. Om deze reden kan dit type glas ook gebruikt worden als toepassing in een ruimte met een hoog risico op brandgevaar. Engels draadglas of spiegeldraadglas.


Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit. Wij leveren gehard glas in de volgende diktes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. Al het glas wat in onze webshop wordt aangeboden is onafgewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts