dinsdag 5 juni 2018

Ascorbaat poeder

Ontdek ons uitgebreide assortiment poeders. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


In de verpakking vindt u een handig doseerlepeltje om gemakkelijk de gewenste hoeveelheid af te meten.

De vitamine C kan worden opgelost in water. Let op: Er is een wijziging in het product vitamine C poeder (magnesiumascorbaat). De kleur, structuur en smaak van het poeder is ook anders dan u gewend bent.


Poeder oplossen in water of vruchtensap. Ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. De stof komt voor als een wit kristallijn poeder.


Natrium ascorbaat (vitamine C poeder ) E301. Het is een veelgebruikt antioxidant en zuurteregelaar. Het draagt het E-nummer E301.

Vitamine C poeder in de gebufferde vorm van calciumascorbaat is geschikt voor mensen die ascorbinezuur minder goed verdragen. Omdat calciumascorbaat minder zuur is dan ascorbinezuur geeft het nagenoeg geen maag-darmbezwaren. Omdat het minder zuur is dan ascorbinezuur wordt het ook goed verdragen door de maag en darmen. Deze vorm is niet zuur en spaart de maag. De verhouding moet Ca : Mg = : zijn.


Anders werk je botontkalking in de hand. Ascorbaat vitamine C van verschillende topmerken! Niet zure vorm van vitamine C in poedervorm. Deze vitamine C in poedervorm kan worden opgelost in water.


Het poeder heeft een aangename citrussmaak. Voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit. Een andere vorm van gebufferde vitamine C is natriumascorbaat. Vitamine C is verkrijgbaar als ascorbinezuur, als magnesium ascorbaat en als calcium ascorbaat. Magnesiumascorbaat heeft een neutrale pH.


Ascorbaten zijn van ascorbinezuur (vitamine C)afgeleide zouten. Nou zijn er mensen die beweren dat de ascorbaten slecht zijn voor een mens. En alleen het ascorbinezuur heilzaam is.


Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan jaar.

Vitamine optimaal kan opnemen in het lichaam, in tegenstelling tot het ascorbine-zuur. Ideaal voor opgroeiende honden. Door de poedervorm goed te doseren ook voor de kleinere rassen. Veel andere NOW Foods producten zijn voorradig en snel leverbaar.


Voor al uw vitaminen, superfoods en voedingsupplementen. Laagste prijzen, snelle levering en Websho. Slow-release capsules zijn beschikbaar voor patiënten die niet in staat zijn om voedsel te consumeren.


Studies hebben aangetoond dat de absorptie van calcium ascorbaat blijft grotendeels hetzelfde, ongeacht of het wordt genomen als een poeder of als capsules.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts