donderdag 21 juni 2018

Gordijnen prijs

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Al onze gordijnen worden door gerenommeerde leveranciers geleverd en door ons atelier met zorg op maat gemaakt. Hierdoor kun je lang van je nieuwe raamdecoratie genieten.


Onze gordijnen : goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij vinden het niet alleen belangrijk om mooie gordijnen voor je te maken, maar bieden daarnaast ook een goede service. Met de gordijncalculator berekend u heel eenvoudig de prijs van uw nieuwe gordijnen , komt u te weten hoeveel stof u nodig heeft en kunt u direct uw bestelling opgeven. Wij maken het mogelijk om uitstekende kwaliteit gordijnen te bestellen voor een aantrekkelijke prijs.


De op maat producten worden compleet, van begin tot eind voor je op maat gemaakt.

Onze kant en klare gordijnen worden direct uit voorraad geleverd. De levertijd van onze op maat gemaakte gordijnen bedraagt werkdagen. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. De prijs van je gordijnbestelling wordt bepaald door de gekozen stof en de prijs van de stof per meter en de gekozen maakmethode.


Heb dus kant-en-klaar gordijnen gekocht bij de bouwmarkt, velours. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.


Voor gordijnen onder de rail meet je de hoogte van de vloer tot aan de onderzijde van de rail. Meet dit wel op verschillende plekken. Heb je een mooie gordijnstof gezien en wil je van deze stof graag gordijnen op maat laten maken? Dat kan bij Kwantum voor de laagste prijs van Nederland.


Onze vakbekwame medewerkers helpen je graag met het samenstellen van je gordijnen. Ook kun je met behulp van onze configurator gemakkelijk online jouw gordijnen op maat berekenen en bestellen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!

Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Design, Direct Van De Makers. Heeft een gordijn een tunnel, dan kan het over een roede heen: een roedegordijn. Zulke gordijnen maken we vaak met voile en vitragestoffen.


Roedegordijnen en spangordijnen schuiven niet zo goed. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen. Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Op zoek naar verduisterende gordijnen ? Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs. Gordijnen maken is vakwerk Gordijnen maken is natuurlijk vakwerk.


Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden? Perfect voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Let bij het gordijnen op maat maken ook op het materiaal dat je kiest: met linnen creëer je een andere uitstraling dan met polyester. Met de gordijnstoffen van Leen Bakker is één ding zeker: je krijgt goede kwaliteit voor de laagste prijs.


Laat je gordijnen op maat maken, óók door Leen Bakker. Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken. We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget. Wil je niet te veel uitgeven, ga dan voor een voordelige standaard maat. Onze collectie gordijnen bestaat uit onder andere kant en klaar gordijnen , vitrage en inbetweens.


Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen.


Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn. Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts