dinsdag 26 juni 2018

Dd lak verwerken

Dd lak verwerken

De lak geeft een zeer hoge glans en een professioneel resultaat. Ook na langere tijd (enkele jaren) laat de lak zich goed polijsten waardoor eventuele beschadigingen en krassen eenvoudig kunnen worden gecorrigeerd. Double Coat DD lak wordt boven de waterlijn gebruikt.


Voor onderwatercoatings kunt u kijken bij onze bootonderhoud producten. Wordt DD Lak in kleur aangebracht, wacht dan dagen. Schuur het epoxy laminaat voordat de DD Lak wordt aangebracht.


Hoe snel kan ik DD Lak over een verse polyester ondergrond aanbrengen? Wanneer bij kamertemperatuur wordt gewerkt kan reeds na uur de eerste laag DD Lak worden aangebracht. Wat is DD lak en waar wordt het voor gebruikt? DD lak is een hoogwaardig tweecomponenten polyurethaan laksysteem dat zich kenmerkt door een hoge krasvasthei met een hoog behoud van de glans, een hoge chemicaliënresistentie en een hoge UV-, weer- en waterbestendigheid.


De term DD is afkomstig van Desmodur en Desmophen, een duitse term. DD Lak is krasvast, kleurecht, bestand tegen chemicaliën, weer, UV-straling, en heeft een langdurig glansbehoud. De bootlak is geschikt voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld. Het kenmerkt zich door haar goede vloei-eigenschappen, waardoor DD Lak eenvoudig te verwerken is met een kwast of roller.


DD lak is een gemakkelijk te verwerken tweecomponenten polyurethaan lak met een fraaie hoge glans en een uitstekende hechting op polyester. Ook toe te passen als afwerklaag in een tweecomponenten verfsysteem op hout, epoxy, abs, staal en aluminium. Niet geschikt voor toepassingen onder de waterlijn. Verwerkbaar met kwast, verfroller of luchtspuit. Blanke tweecomponenten polyurethaan lak.


Dd lak verwerken

Toe te passen als matte afwerklaag in een transparant laksysteem op hout. Gewoonlijk worden meerde lagen DD Lak transparant hoogglans aangebracht en daarna afgewerkt met laag DD Lak transparant mat. Te verwerken met verfspuit. Weet iemand hoe je een mooi strak resultaat krijgt met blanke DD _ lak.


Ik heb t nu een aantal keren geprobeer maar tot nu toe heb ik elk werkstuk verprutst. U brengt DD lak aan met een schuimroller. Net zoals bij het aanbrengen van ZF-primer raden wij u aan om latex handschoenen te gebruiken.


Dd lak verwerken

How to Varnish and Refinish a cabin sole - Get A Deep Rich Sole in that sailboat floor - Duration: 9:37. DD - lak double coat De IJssel - Hoogwaardig twee componenten polyurethaan laksysteem. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller zonder kwaststrepen of roller aanzet. Hoge krasvastheid en UV-bestendigheid. Exceptioneel glansbehou niet vergelend.


Twee componenten polyurethaan lak. Zeer eenvoudig te verwerken met verfspuit, kwast of mohairroller zonder kwaststrepen of rolleraanzet met gebruik van De IJssel spuit- of kwastverdunner. Hecht direct op een groot aantal kunststoffen zoals polyester en ABS. Een hoogwaardige twee componenten dd lak voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan krasvastheid en glansbehoud.


LAK is geschikt als laksysteem waar zeer hoge eisen worden gesteld aan de krasvasthei glansbehouding, chemicaliën-, weer- en waterbestendigheid (niet voor onderwaterschepen). Het is een hoogwaardige twee komponenten DD lak. Zowel ondergrond als omgeving moet deze temperatuur hebben.


Temperaturen boven 25oC geven een te snelle aandroging waardoor de vloei onvoldoende kan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts