woensdag 20 juni 2018

Separatierails

Een ziekenhuis ziet er niet uit als thuis, niemand vindt het leuk om daar te zijn. Een rail die op vele manieren kan worden gemonteerd. Groothandel met een breed scala aan textiele verpleeg en zorgartikelen, alles voor verpleeg-, verzorgings- en ziekenhuizen.


Sterk in textiel identificatie. Separatierails worden voornamelijk gebruikt voor het creëren van privacy. Initieel werden ze gebruikt in de zorgsector zoals ziekenhuizen en WZC-centra.

Omdat deze rails functioneel, sterk en verbuigbaar zijn, hebben ze ook hun weg gevonden in onze leefruimtes. Bij enige twijfel adviseren wij de zijdes A en C, 5cm langer te laten dan nodig, ter plaatse afzagen is zeer eenvoudig. Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel.


Onze separatierails zijn ook elektrisch uit te voeren. Patiënten kunnen dan zelf op een knop drukken indien ze privacy wensen. Dit biedt de patiënt extra comfort en ontlast het personeel.


Tevens is het systeem te programmeren met een noodloop in combinatie met een brandmelder.

Dit maakt een snelle evacuatie mogelijk. Maar er zijn meer voordelen! Douchegordijn rails en separatierails. Standaard gordijnrail systemen.


Een gordijn aan separatierails in de praktijkruimte biedt veel privacy bij de behandeltafel. Natuurlijk van Concept Rails! Ontspaningsruimte voor een school.


Omschrijving Vouwgordijn-railsystemen Garnituur Breedte Hoogte Aantal Artikelnr. De Silent Gliss separatierails zijn de meest toegepaste en geïnstalleerde systemen in Europa. Technisch geavanceerde systemen, die voorzien zijn van allerlei veiligheids- en pro-hygiëne opties, garanderen een betrouwbare bediening en duurzaamheid. Naast separatierails kunt u ook bij ons terecht voor doucherails, raamrails en schilderijrails.


Goelst is een totaalleverancier. TM Doc is een bureau uit de productlijn Gispen TM, dat speciaal is ontworpen voor artsen die regelmatig gesprekken voeren met patiënten in spreek- of onderzoekskamers. Adelante lokatie Hoensbroek compleet beddenhuis 1. Na tientallen jaren actief te zijn geweest in totaalinrichting hotels en grote projecten – met een eigen team van schilders en vloerbekleders – verleggen we onze.


Dit profiel kan zowel aan de muur als aan het plafnd gemonteerd. Brede paneelgordijnen en hoeken, onze gordijnrails kunnen elke klus aan. Onze veelzijdige gordijnroedes bieden ook een hoekoplossing en verschillende soorten afsluitknoppen om de look van je gordijnen af te werken.

Tevens vind u hier ook elektrische rails en. De gordijnrails en gordijnroedes in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Eliëns Interieur projecten bv. ELIËNS lnterieur projecten is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van alle soorten vloerbedekking,.


Contacteer Servio Projects.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts