donderdag 14 juni 2018

Coloured goodies

Gratis verzending, bestel nu! The great artist THE GAME has a Vitiligo doll from us. He has written a beautiful piece about coloured goodies and this has ensured that we have gained a lot of fame. WOW amazing dolls I purchase today read more. Our daughter is happy with.


Colored Goodies Thank You.

Reviews Wow, what a unique and beautiful shop. Followers, 4Following, 6Posts - See Instagram photos. Maar ook slabbetjes met teksten als Mamma’s Gudu en Moksi Baby. Ellen Brudet is de trotse eigenaresse.


Ya wij vonden het ook super leuk bij. Dat ik niet de enige moeder ben die hier tegenaan loopt, blijkt uit de verschillende blogs die ik er over schreef. Nog steeds wordt mijn site heel goed gevonden doordat het ouders door verwijst naar webwinkels waar wél poppen met een kleurtje verkrijgbaar zijn.


Our Vitiligo dolls are handmade.

Een tijd geleden kwam ik per toeval een leuk kraampje tegen: een kraampje met allerlei kleurrijke babyproducten. Unieke donkere poppen en unieke eigen ontwerp baby textiel. Naast onze cadeauartikelen ontwerpen wij ook diverse wenskaarten Onze wenskaarten hebben een Surinaams, Antiliaans, Afrikaans en natuurlijk nederlands tintje. And look how big our friend CJ has become. CJ and his parents have recently designed their own clothing line called RARE.


Vooral die mooie jonge dame die ook colums schrijft voor Afro magazine. Met haar bijzondere poppenwinkel in Amsterdam Noord heeft ze het hart van menig poppenmoeder sneller laten kloppen. Zij gunt ieder kind een pop waarmee het zich kan identificeren. Het is een initiatief om een positief zelfbeeld te promoten en deze initiatieven zijn nodig om een inclusievere samenleving te realiseren waarin diversiteit niet alleen een doelstelling is, maar ook de norm. Een unieke winkel vol met bijzondere verhalen.


Hoe ben je op het idee gekomen om een bedrijf op te zetten die dit soort poppen verkoopt? Dat komt voort uit toen ik nog jong was. Openingstijden: Maandag: Gesloten Dinsdag - Zaterdag: 10.


Dit is de allereerste cadeauwinkel in Nederland die deze poppen verkoopt en daarom ontzettend uniek. De winkel is vermeldt in categorie Speelgoedwinkels. Elke cultuur wordt geïdentificeerd in de poppen.


En ze begon met de verkoop en het ontwerpen van trouw- en geboortekaarten.

Sign in to like videos, comment, and subscribe. En dat doen zij niet alleen! Op februari zullen zo’n standhouders aanwezig zijn om hun producten en diensten aan te bieden. Ieder kind zou zichzelf moeten kunnen herkennen in een pop.


Gewone’ donkere poppen, vitiligo, moedervlekken, albino, voor iedereen proberen we een evenbeeld te creëren. Onze poppen zijn echte donkere kindjes, van het haar tot aan de billetjes. Denk aan kaarten, bedrukte kleding, accessoires en veel meer. Wat nog mooier is, alles wordt op maat gemaakt.


Categorie: Webwinkel non-food.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts