woensdag 6 juni 2018

Philips led kaars

Led kaarsen met afstandsbediening. Voor 22:bestel morgen in huis! Losse LED kaarsen of per set kopen. Noveenkaars, waskaars, staafkaars. Wit, geel en multicolor licht.


Philips led kaars

Het is Sale bij de Bijenkorf! Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Philips verlichting bestellen? Het hele assortiment tegen knalprijzen.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Daarom merk je er helemaal niets van. Het licht heeft geen infrarode component en straalt dus geen warmte uit.


Philips led kaars

Ook is er geen ultraviolette component in dit licht. Met een klassieke traditionele vormgeving combineren LED kaars ‑ en kogellampen de vertrouwde vormen van traditionele kaars ‑ en kogellampen met de voordelen van duurzame LED -technologie. Ze leveren mooi, decoratief warmwit licht en besparen ongeveer op de energiekosten vergeleken met de traditionele kaars ‑ en kogellampen.


Dankzij het warm witte licht is deze lamp heel geschikt als sfeerverlichting. Dit type past in iedere lamp met een smalle Efitting, zoals kroonluchters of buitenlampen. Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis.


Philips led kaars

Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer. Deze LED -lamp geeft een schitteren warm wit licht, gaat uitzonderlijk lang mee en zorgt onmiddellijk voor een grote. Kaarsen tegen lage prijzen. Aan deze led - kaars van Uyuni ziet u bijna niet dat het geen echt kaarslicht is. De kaars is namelijk voorzien van een gepatenteerde 3D-vlam die er zeer waarheidsgetrouw uitziet.


Haal vandaag nog die kaarsen in huis. Dankzij de nieuwe led technologieën gaan deze lampen tot keer langer mee dan traditionele lampen en zijn ze ook nog eens energie zuiniger. Ze zitten in een voordeelpak van stuks. Schakelen van een gezellig licht (vergelijkbaar met de oude gloeilamp) naar een energiek licht was nog nooit zo eenvoudig!


Dimmen: Deze 230V led -lamp is dimbaar i. U kunt alle gloei- en halogeenlampen vervangen door LED. In vergelijking tot gloeilampen gaan LED -lampen wel 50x langer mee! Tevens bespaart u op uw energiekosten. Hierdoor hoeft u de lampen jarenlang niet te vervangen. Led lampjes, die je kunt gebruiken voor je halogeenspotjes.


Maar ook strips van led verlichting, waarmee je je helemaal kunt uitleven met licht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts