maandag 25 juni 2018

Cursus 3d tekenen interieur

Start nú Cursus Interieurstylist. Vind cursus tekenen als je nu zoekt. We geven je uitleg over het tekengereedschap en hoe je een bakstenen huis met doorkijkramen en een pannendak tekent.


Met de cursus SketchUp ( 3D tekenen ) kun je heel gemakkelijk standaard componenten tekenen , zoals een tafel, een slaapkamer tot zelfs een flatgebouw of museum en deze vervolgens opslaan. In deze Extra basis les leer je alles over het juiste materiaalgebruik (markers en fineliners) en het goed tekenen van licht en schaduw, contrasten en effecten van objecten in een interieur. Daarnaast leer je alle skills die nodig zijn om de cursus perspectieftekenen van InteriorSketch te volgen.

Leer de basis van het 3D ontwerpen in deze 2-daagse cursus SketchUp Basis. D -printen is in korte tijd zeer populair geworden. We laten van elk even zien hoe het gaat, o. Photo to mesh, Doodle3 Makerbot Customizer en Trimble Sketchup. Je volgt de cursus samen met één of meerdere collega’s, de data waarop de cursus interieur tekenen gegeven wordt kan je samen bepalen en wordt op alle dagen van de week gegeven.


We komen op de afgesproken data naar de winkel toe. De kosten op basis van minimaal personen zijn €. Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de 3D -tekenaar, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.

Wat vond je van de cursus ? Ik vond de cursus Sketchup erg leerzaam en vooral duidelijk. Het tempo van de cursus was super en alles is goed uitgelegd door Koen. Omdat het natuurlijk slechts een 3-daagse cursus betreft kan je niet alles behandelen, maar de cursus biedt goede handvatten om naderhand zelf verder alles te ontdekken.


De cursus wordt er dus niet doorheen gejaag maar hij neemt ruim de tijd om vragen te beantwoo rden en tips te geven. Jacqueline Vink Interieur Ik ben er tijdens de cursus opnieuw achtergekomen dat SketchUp een zeer krachtig en gebruiksvriendelijk 3- D tekenprogramma is. Ik denk er over om de vakopleiding Interieur Ontwerpen (Fase 2) te gaan doen, om het tekenen uitgebreid te leren. Het niveau is goed en je kreeg voldoende leerstof aangeboden. De docent had veel geduld.


Je eigen woning ontwerpen aan de hand van een 3D -tekenprogramma was nog nooit zo eenvoudig. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website. Met SketchUp kun je 3D modellen en tekeningen maken.


Bij SketchUp staan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop. Op dit moment volg ik mijn laatste cursus van het diploma in de richting mode en fotografie. Al snel werd ik enthousiast van het creatief bezig zijn en mijn passie voor tekenen en schilderen is hierdoor ontwikkeld.


Na afloop van de cursus Interieurontwerpen en –styling heb je kennis opgedaan waar je je leven lang iets aan hebt. Ook zul je ontdekken dat je, door je deskundighei meer plezier zult beleven aan je eigen interieur !

Daarom kies je voor de cursus Interieurontwerpen en -styling. Ontwerp je interieur , slaapkamer, badkamer of keuken in 3D. Met de gratis roomplanner maak je een handomdraai een 2- of 3D -ontwerp van je nieuwe inrichting.


Met een klik op de muis komt je keuken, woon- slaap of badkamer in de juiste verhouding op het computerscherm te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts