vrijdag 8 juni 2018

Betonlook lamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Snelle levering en gratis retour! Ruim assortiment online bestellen! Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker!


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker.

Optimaal voor de eetkamer: hanglamp Flynn met drie kegels in betonlook Met deze hanglamp schijnt het licht alleen naar beneden, zodat het oppervlak eronder perfect en zonder verblinding wordt verlicht. Idealiter kan deze lamp gebruikt worden voor verlichting van de eettafel. Betonlook plafondverlichting kopen?


Straluma: de grootste verlichtingszaak van Nederland. Leuke betonlook hanglampen per lamp euro samen 1euro kijk ook eens naar mn andere advertenti. Hanglamp Silvares van EGLO is een simpele maar stoere lamp. De lamp is gemaakt van beton in de kleur grijs.


STURM scheeplamp grijs betonlook. Stoere metalen hanglamp met een betonnen coating, zodat het net lijkt alsof de lamp van beton is gemaakt.

De openingen in de kap, de betonlook en het functionele ontwerp versterken het karakter van deze staande lamp. De kap is te richten, ideaal dus als leeslamp naast uw favoriete fauteuil! Zeer mooie lamp met een robuuste uitstraling. Hebben er veel plezier van gehad. Zo goed als nieuw Ophalen.


Stoere grote ronde bully voor aan de wand of aan het plafond. Deze vintage lamp is afgewerkt in een betonnen coating en heeft een mat zwart raster. Door de betonkleur komen wat witte accenten naar voren. Het glas onder het raster maakt deze leuke lamp helemaal af! Deze lamp is verkrijgbaar in twee maten en ook verkrijgbaar met een betonkleurig.


Industriele lampen online - De webshop voor industriële lampen. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Uitgebreide en unieke collectie.


De betonlook geeft de lamp karakter, de stoere haak en de openingen in de kap versterken dat karakter alleen nog maar. Lampen van alle merken op beslist. Deze hanglamp industrie is prachtig afgewerkt met een stofomwonden grijs snoer en een mat glazen plaat. Je maakt de hanglamp af met een leuke lichtbron passend in een Efitting (max.


Watt). In een klassieke of zelfs romantische omgeving geven ze een interessante stijlbreuk die je inrichting verdieping. Ruime keuze aan betonnen hanglampen en hanglampen met betonlook in verschillende vormen Grijs beton en andere kleuren Ook met meerdere betonnen lampen.

Robuuste hanglamp met betonlook. De fraai vormgegeven lampen met een industriële uitvoering doen het goed in moderne interieurs. Een hanglamp met betonlook is voor veel verschillende interieurs geschikt. Maar ook als u een kamer een rustieke uitstraling wilt geven is een hanglamp met betonlook een goede keuze. Wie ziet deze lamp nou niet in zijn eigen huis staan?


Een stoere metalen kap zit op een drie potig statief en de lamp zelf heeft een stoere concrete betonlook. Op de kap zit een metalen korf in dezelfde kleur, maar deze is ook eenvoudig van de lamp te halen. Zo kunt u zelf bepalen of en wanneer u deze korf wilt gebruiken.


Grote industrielampen, stoere hanglampen en stalen fabriekslampen Gratis verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts