woensdag 20 juni 2018

Badkamer spiegelkast met stopcontact

Hoogste Kwaliteit, Laagste Prijs Bij Megadump. Bestel Nu Of Kom Langs in Wormer! De mogelijkheden eindeloos! Bekijk hier onze ruime Collectie! De actuele levertijd is: tot weken.

In sommige spiegelkasten is zelfs verlichting ingebouwd die je met een simpele handbeweging aan- of uitschakelt. Je haar föhnen na het douchen? Kies dan voor een spiegelkast inclusief stopcontact. De spiegelkasten van Praxis blinken uit in hun strakke ontwerp.


Ook voor retro designs met sprekende kleuren en afgeronde hoeken ben je bij ons aan het goede adres. Kies voor een exemplaar met softclose systeem om te voorkomen dat jij en je huisgenoten elkaar per ongeluk wakker maken als een van jullie vroeger op moet dan de rest. Zo worden een aantal badmeubelsets compleet met spiegelkast gelever maar bij veel meubels moet je een spiegelkast ook los bij bestellen.


Spiegelkasten worden in de badkamer gecombineerd met een badkamermeubel.

Losse spiegelkasten vind je hier in alle maten en soorten. Van een innovatieve LED spiegelkast met verlichting tot een goedkope spiegelkast met verlichting een een stopcontact : wij zorgen ervoor dat u er online een keuze uit kunt maken. Plaats je een stopcontact in je kast, dan kun je er ook nog je elektrische tandenborstel in opladen.


Er zitten modellen tussen die beschikken over een stopcontact , waarop u bijvoorbeeld een elektrische tandenborstel of scheerapparaat kunt aansluiten. Tevens kunt u kiezen tussen kastjes met één of met twee deuren, zoals de met hout omgeven varianten van Sanilux. Laat u verrassen door vele designs, afmetingen en opties! Met een spiegelkast badkamer brengt u klasse en praktische toepassing samen.


Mocht u opzoek zijn naar een spiegelkast voor in uw badkamer , dan bent u bij Sanitairwinkel uiteraard aan het juiste adres. Bij ons vind je prachtige spiegelkasten van de beste kwaliteit tegen lage prijzen. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Voor elk soort badkamer hebben wij een bijpassende spiegelkast.


U kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren en maten. Wij hebben ook speciale spiegelkasten in ons assortiment met bijvoorbeeld een stopcontact of met geïntegreerde verlichting.

ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING MET … KORTING! Deze complete badkamer spiegel beschikt niet alleen over geïntegreerde LED verlichting, maar ook over een stopcontact (geschikt voor een föhn, electrische tandenborstel en scheerapparaat), spiegelverwarming en een sensorschakelaar met dimfunctie. In alle situaties is de badkamer spiegelkast te combineren met het badkamermeubel, zowel in dezelfde afmeting als in kleur. Daarnaast kun je kiezen voor een spiegelkast met spiegels aan de binnenzijde. Natuurlijk biedt Douchezaak ook de bekende spiegelkast met verlichting aan.


Binnen de spiegelkasten met verlichting heeft u de keuze uit tal van modellen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een breed assortiment van de verschillende topmerken, zodat u kunt rekenen op een goede kwaliteit spiegelkast voor in de badkamer. Bovendien heb je naast extra opbergruimte ook een handige spiegel in je badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts