donderdag 7 juni 2018

Laminaat krasvrij

Deze week houden wij weer onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop. Profiteer nu van de hoogste kortingen. Bezoek direct onze fabriek. Kom langs voor onze totaaldeals! Laminaat vanaf €per m2.


Bekijk het aanbod en kom langs!

Nu kortingen tot op laminaat. Op een laminaat vloer wordt geleefd. En dat laat vroeg of laat zijn sporen na. Bij het verschuiven van meubels ontstaan er krassen. Als er zware voorwerpen op de grond vallen, zit er zo een deukje in je laminaat.


En zo zijn er nog wel meer dingen te verzinnen waar je vloer onder te lijden heeft. Nadat je een vloer hebt gekozen wil je hem krasvrij houden. Volgende middelen kan je gebruiken ter preventie: De vloer onderhouden.

Dit valt eigenlijk niet onder de categorie preventies die je zou kunnen nemen, maar die je moet nemen, zeker in het geval van een houten vloer. Vloeren moeten goed onderhouden worden. Ook werd er toen we het kochten met een schuurpapiertje over het laminaat gegaan omdat het krasvrij zou zijn.


Luxury Floors heeft diverse soorten krasbestendig laminaat in haar collectie. Zo kunt u kiezen uit lichte en donkere kleuren en verschillende modellen, eigenschappen en kwaliteitsklassen. Wij helpen u daarom graag bij het krasvrij houden van uw laminaat. Licht laminaat zorgt voor een ruimtelijke en rustige sfeer in huis en is eindeloos te combineren met allerlei soorten meubels en woonaccessoires. Hoe krijg ik krassen uit mijn laminaat ? Hoi allemaal, Ik heb (vrij duur) laminaat.


Kan ik dat ergens mee opvullen? Of is er een andere oplossing? Alvast bedankt voor jullie hulp!


Hoe hou ik mijn Livyn-vloer krasvrij ? Livyn-vinylvloeren hebben een zeer slijtvaste topcoating die krasbestendig is - hij voldoet aan de huidige Europese technische normen - maar niet krasvast. Sommige scherpe voorwerpen kunnen krassen maken in je vloer of hem beschadigen. Aan deze laminaat series kunt u goed aflezen waartoe laminaat fabrikant Quick-Step allemaal in staat is.


De kwaliteit van Quickstep laminaatvloeren wordt nog eens extra benadrukt door Quick-step Scratch Guard.

Deze toevoeging garandeert dat de Quickstep laminaat vloeren tot wel keer meer krasbestendig zijn dan vloeren zonder Scratch Guard. Het matglanzende laminaat ziet er niet alleen uit als een echte eiken vloer, het voelt ook waardoor ze krasbestendig zijn maar niet krasvrij zijn. Ook een PVC vloer is niet krasvrij , alleen zijn de krassen er wel lastiger in te krijgen dan met laminaat en krassen verwijderen gaat ook veel makkelijker. Onder de eettafel met stoelen en beweeglijke kinderen vind je al snel krassen, ondanks dat er vilt onder de stoelpoten zit.


Is het laminaat correct gebruikt en onderhouden? Vaak ontstaan krassen op laminaat door verkeerd gebruik of onderhoud. De bekendste oorzaak is het schuiven van stoelen. Als u het laminaat krasvrij wil houden, dient u alle bewegende meubelpootjes af te plakken met viltjes.


Daarnaast lijden kleine steentjes en zand als snel tot krassen in het. Bij ons koopt u een unieke laminaatvloer waar u lang van kan genieten. De design vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte, interieur en ondergrond.


Ook als u vloerverwarming of vloerverkoeling heeft. Info over krasvrij laminaat. Resultaten van zoekmachines! Bij aankoop van het laminaat Ingelstad krijgt u de ondervloer gratis.


Het laminaat is krasvrij door de beschermlaag klasse AC4. De beste laminaat aanbieding vindt je bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Iedere week de allervoordeligste laminaat aanbiedingen met korting tot wel onder de winkelprijs. Kies voor de beste prijs-kwaliteit laminaat en kom langs in één van onze vestigingen.


Een aantal tips: Doordat vuil zich niet aan laminaat hecht is stofzuigen een simpele en effectieve manier van onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts