donderdag 28 juni 2018

Duoblok met onderuitlaat

Mooi compleet toilet met reservoir. Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Een duoblok toilet is een staand toilet waarbij het reservoir op de toiletpot gemonteerd wordt. Dit in tegenstelling tot toilet met losse stortbak waarbij het reservoir los van het toilet aan de wand gehangen wordt. Dus je hoeft zelf niet te sjouwen met een onhandige, zware toiletpot, die nog kwetsbaar is ook.


Duoblok toiletten zijn daardoor veel strakker en vormen één geheel. Koop je een toilet zonder toiletzitting? Bij Praxis verkopen we uiteraard ook wc-brillen. Advies bij de keuze uit de duoblok toiletten.


Vind je het lastig om uit alle duoblok toiletten precies die wc te kiezen, die het beste past in jouw toilet? Het duoblok heeft een keramisch reservoir met een waterbesparend dual flush spoelsysteem. Het complete pack bestaat uit een diepspoel closetpot, keramisch reservoir met binnenwerk, een witte softclose wc bril en bevestigingsmateriaal.


Duoblok VM Go Tina Rimless (inclusief reservoir en zitting) PK en AO. Omdat deze compleet geleverd wordt met toiletbril, wateraansluiting en waterreservoir bent u in één keer klaar. De pot gemaakt van hoogwaardig porselein. Zowel leverbaar met achter- als met onderuitlaat , ook leverbaar met een verhoogde toiletpot en smal wit porseleinen reservoir. De meeste types zijn uit voorraad leverbaar.


Schrijf de eerste review over dit product. Het duoblok is voorzien van een reservoir, staand toiletpot en zitting met deksel. Zowel het reservoir als de pot zijn gemaakt van keramiek. Maar dan kan je mischien een pkpot met een haakse bocht gebruiken maar dan zit je toch nog met je reservoir. Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen of advies wil van onze adviseurs.


Daar helpen zij u verder met het maken van de juiste keuze. Profiteer ook van al deze voordelen en bestel uw duoblok op warmteservice. Armatura Fan duoblok toiletpot met stortbak, onderuitlaat.


Dit complete toilet uit de Fan collectie bestaat uit een toiletpot en een waterreservoir. De stortbak staat direct achter op de pot. De bril is gemaakt van duroplast en voorzien van een RVS scharnier. De wc is een diepspoeler met een onderuitlaat. Klassiek landelijk Duoblok met Nederlandse AO aansluiting.


Hartmaat wand tot hart rioolaansluiting is 21cm. Past dit niet direct dan kunt u altijd een Geberit of Viega verloopmof toepassen om het verschil te compenseren. Het Toledo duoblok pack is een complete set en is klaar voor directe montage. De afmetingen van de complete set zijn (bxdxh): 36x66x72. Keramiek is namelijk een hard kleigebakken materiaal.


Bij een duoblok toilet bevindt het reservoir zich direct aan de toiletpot. Sanitairwinkel biedt u duoblokpotten, duoblokreservoirs en complete sets aan. U heeft de keuze uit doublok toiletten van verschillende formaten, merken en designs. Het reservoir wordt namelijk ook van keramiek gemaakt. Dit vormt samen een mooi en strak geheel.


Bij een toilet met losse stortbak staat het toilet als het ware los van het. Het is altijd erg lastig om de juiste vlotterkraan, het uitstroom mechanisme of afdichtingsprofiel voor de sphinx duoblok reservoirs te bepalen. Hiervoor hebben wij onsderstaand schema samengesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts