woensdag 13 juni 2018

Stucen met kleur

Ja dat kan in alle kleuren die je maar wilt (uiteraard wel pastel want altijd een mengkleur van wit) Alleen vergt het wel veel ervaring en kunde omdat je de droge kleurstof door de droge stuc mengt en dan de stuc aanmaakt. Moet je meer keren aanmaken dan moet je dus exact dezelfde recepten volgen! Stucen als eindafwerking: Stucen doet u ook als u uw muren of plafonds wilt voorzien van een mooie eindafwerking, zonder te sauzen of behangen.


Wilt u uw woning stucen in kleur ? Tegenwoordig is stucwerk in alle kleuren te verkrijgen. Dit kan zowel met standaard gipsmortel als met sierpleister zoals spachtelputz.

Echter kunt u gipsmortel niet op kleur krijgen. U moet de gipsmortel dan laten mengen op kleur. Dit kunt u op kleur bestellen bij de meeste stukadoors.


Stucen met kleur in verband met voorbereidingen. Voordat de stucadoor aan de slag kan om te stucen met kleur , moest eerst het behang verwijderd worden. Deze klant heeft ervoor gekozen om de stucadoor tevens in te huren om in samenwerking het behang te verwijderen. Kort gezegd zijn er twee verschillende doeleinden waarvoor stucwerk gebruikt wordt.


Stucwerk kan worden gebruikt als onderlaag zoals bij bijvoorbeeld het behangklaar stucen of sausklaar stucen van een wand.

Daarnaast kan het stucwerk met gewenste kleur als afwerking dienen. Het grote voordeel van een gestucte buitenmuur is dat deze in alle kleuren geschilderd kan worden. Dit betekent dat u met een buitenmuur relatief eenvoudig een geheel nieuw uiterlijk kan geven door de gevel in zijn geheel te schilderen. De prijzen van het laten stucen van een badkamer variëren omdat er verschillende factoren hier invloed op hebben. Ook is de prijs afhankelijk van de stukadoor net zoals het oppervlakte de ondergrond en de afwerking keuze.


We zullen de mogelijkheden even op een rijtje zetten: Tadelakt stucen : vanaf €14- per m2. Ik ben super tevreden met het stucwerk wat deze mannen hebben geleverd. De stucadoor had een kamer sausklaar opgeleverd. Terwijl deze eerste kamer door Alex met muurverf in kleur werd gespoten was het behangklaar stucadoren van kamer twee al in volle gang. Vlot, secuur, volgens afspraak en nog vriendelijk ook.


Spackspuitwerk wordt altijd aangebracht in lagen. Met de eerste laag, de meslaag, wordt uw muur of plafond egaal gemaakt. Vervolgens brengt de stucadoor de afkorrellaag aan die een korrelstructuur achterlaat op uw muren of plafonds. Stucen de eindafwerking: U kunt uw muren en plafonds laten stucen als eindafwerking. Nadat de laag is aangebracht door een stucadoor hoeft deze niet meer te worden voorzien van een verflaag ( sauzen ) of behang.


Een muur stucen wordt gedaan door een stukadoor om een glad en strak oppervlakte te creëren. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor glad stucwerk, maar het is natuurlijk ook mogelijk om met een bepaalde structuur je muren te laten stucen. Dit is de pure kleur van het materiaal, zonder toevoeging van kleur.

Lichte kleuren zijn in alle afwerkingen mogelijk. Donkere kleuren ofwel kleuren met veel pigment, kunnen sowieso later met verf gekleurd worden. Wat bepaalt de prijs van de kleur toeslag – de hoeveelheid kleurstof – het extra afplakwerk – drogingstij kan. Denk er dan eens aan uw buitenmuur opnieuw te laten stucen met een mooie trendy wandafwerking. Wij stucen uw gevel en buitenmuur opnieuw of repareren uw buitenmuren van uw huis zodat alles er weer als nieuw uitziet.


De Stuc -concurrent is namelijk ook gecertificeerd in het stucen en isoleren van buitengevels. De uitstraling: Met de speciale stucwerken voor in de badkamer wordt er een unieke sfeer gecreëerd. Zo kan er een strakke afwerking worden gehanteer maar ook een klassieke manier van stucen.


Daarbij is er ook nog keuze tussen diverse kleuren waarin de afwerking kan worden aangebracht. Over het algemeen oogt het vrij rustig. Als u liever kleuren van een ander merk wilt dan kan dit natuurlijk ook. Wat kan ik doen als ik uitgekeken ben op de kleur ? U kunt de muur opnieuw stucen met een kleurfinish, maar u kunt ook de muur overschilderen, hierbij is het belangrijk dat u een damp-open muurverf gebruikt zodat de goede eigenschappen van leem bewaardt blijven. Dit resultaat is op het zicht zeker vergelijkbaar met stucwerk.


Uiteraard word de wand met het Renovlies behang in iedere willekeurige kleur geschilder wijleveren u muren kant- en klaar af. Door het naadloos aanbrengen van het Renovlies behang ontstaat er een mooi en duurzaam effect. Smart Stuc regelt het uiteraard graag voor u. De sleutel tot een goede en langdurige wandbekleding.


Kies voor behangklaar stucen als je muren behangen moeten worden. Voordat er begonnen kan worden met het behangen is het van belang dat alle oneffenheden en gaatjes worden weggewerkt. Om hiervoor te zorgen is behangklaar stucen de beste optie. Wil je graag zelf een buitenmuur stucen ? Designmortel is eenvoudig zelf aan te brengen en daarna met muurverf in elke andere kleur te verven.


Bekijk de video over het zelf stucen van muren in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts