donderdag 7 juni 2018

Spiegel op maat limburg

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Volledig op maat gemaakt - Voordelig online bestellen - Snel geleverd! Groot assortiment spiegels op maat.


Zoekt u een erkende glashandel in Limburg ? Met de glasservice van Derissen wordt u snel en vakkundig geholpen. Voor particulieren en bedrijven staan wij snel klaar.

Contacteer Huysmans Glas te Beringen, Limburg. Spiegel op maat laten maken, snijden of bestellen? Wij bedienen ook Antwerpen en Vlaams-Brabant. Spiegels van kwalitatief glas in verschillende uitvoeringen en afwerkingen.


Bij Glas Claes bent u aan het juiste adres voor kwalitatief hoogstaand glaswerk, zoals spiegels perfect op maat gesneden. Vakmanschap is voor ons dus geen loos begrip. Beste Spiegels Op Maat Limburg.


Naast de klassieke toepassing in de badkamer, worden spiegels ook gebruikt om bijvoorbeeld wanden mee af te werken.

Zo zandstralen wij bijvoorbeeld uw logo of een figuur in uw spiegel op maat. Levering spiegels op maat. Wij leveren dit product in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en in België in de provincies Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. De levertijd van op maat gemaakte glazen spiegels bedraagt circa tot werkdagen. Een veiligheidsspiegel heeft een levertijd van tot werkdagen.


Op zoek naar een op maat gemaakte (badkamer) spiegel met geïntegreerde LED verlichting? In slechts een paar stappen stelt u eenvoudig uw maatspiegel geheel naar. Spiegels op maat gemaakt, ontwerp hier uw eigen spiegel op maat , kies de vorm en bewerking, bekijk de prijs direct online bestellen.


Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand. Een spiegel op maat kan in veel situaties worden toegepast.


Voordat wij uw spiegel op maat produceren, krijgt u via e-mail een ontwerp toegezonden. Alle merken spiegels op maat. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Het maakt onderdeel uit van je interieur en moet daar natuurlijk helemaal bij aansluiten.


GlasBoertje maakt het mogelijk om je eigen spiegel samen te. Kijk eens naar de mogelijkheden van spiegels !

Wij maken voor elke spiegel een mooi ontwerp, wat past bij uw wensen en mogelijkheden. Wij produceren deze helemaal op maat , met eventuele sparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten. Naast de standaard blanke spiegel biedt Harald Salvino u ook brons getinte en grijs getinte spiegels aan.


Tevens is het mogelijk om versieringen, met behulp van zandstralen, op de spiegel aan te brengen. Dat is het natuurlijk ook, maar als u weet dat wij jaarlijks meer dan vijftig uur voor de spiegel staan, is het dan nog steeds zo’n alledaags artikel? Nee, want daarmee doen we het fenomeen spiegel simpelweg tekort. We kunnen immers eenvoudigweg niet zonder.


Spiegels zijn echter uitsluitend voor interieur en binnen toepassingen. Onze 24-uursservice zorgt er daarnaast voor dat u met een gerust hart kunt wonen, werken, en slapen. Meewerkend patroon, glas, algemene glaswerken, glazen leggers op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts