maandag 11 juni 2018

Draaikiepraam gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Draaikiepraam gordijn

Wat voor gordijnen bij ramen die naar binnen opengaan? Veel moderne woningen zijn voorzien van ramen die naar binnen opengaan, ook wel draai-kiepramen, kiep-kantelraam of kantelramen genoemd. Heb je zulke ramen in huis? Dan vraag je je wellicht af wat voor gordijnen geschikt zijn voor ramen die naar binnen opengaan. Het hierboven toegelichte duo gordijn kan uitgebreid worden met een handige accessoire.


Monteren met de klemsteunen? Een andere optie voor wanneer je niet wilt boren zijn onze klemsteunen. Houdt u van veel licht in huis? Kies dan de Top Down Bottom Up optie, hierbij kunt u de stof zowel aan de onder- als bovenkant bedienen. Overige raambekleding voor een draaikiepraam.


Draaikiepraam gordijn

Andere raamdecoratie waaronder gordijnen zijn minder geschikt voor draai kiepramen, omdat je ze niet op het raam zelf kunt bevestigen. Uiteraard kunnen de gordijnen wel voor het draaikiepraam gehangen worden, zolang de afstand groot genoeg is, zodat het draaikiepraam in volledige stand geopend kan. Katoen en linnen gordijnen hebben een natuurlijke uitstraling, met mogelijk lichte krimp en verkleuring. De blends combineren de verschillende goede stofeigenschappen, zoals een hoge vormvastheid en lichtbestendigheid.


De pictogrammen op de stofstalen en in onze brochures vertellen je van welke stof een bepaald gordijn is gemaakt. Plisse gordijn draai-kiepraam. Een type raambekleding dat geschikt is voor jouw draai-kiepraam is een plisségordijn, ook wel dupligordijn genoemd. Onze plisségordijnen voor draai-kiepramen kunnen we namelijk inspannen op het raam waardoor je het draai-kiepraam gewoon kunt blijven gebruiken, zonder dat het gordijn gaat klapperen. Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven het rolgordijn eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren.


Wil je meer weten van het easyclick gordijn systeem, bekijk dan de video hiernaast, waar Maurice van gordijnen. RTL-uitlegt hoe het eaysclick systeem werkt en je ziet hoe het systeem op draai kiep ramen gemonteerd kan worden. Zonnelux maakt raambekleding op maat voor draai-kiepramen welke helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Design, Direct Van De Makers.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Vaak zit er naast een draaikiepraam ook een gewoon recht raam.


Draaikiepraam gordijn

U kunt dan kiezen om ieder raam te voorzien van een product. Ook is het mogelijk om één raamdecoratie product in zijn geheel voor het raam (op de dag) te plaatsen. Ben je op zoek naar advies of ideeën over raamdecoratie voor uw Draai-kiepraam ? Dit plisségordijn heeft een afmeting van 200x1cm. Rolgordijnen op maat gemaakt bestel je direct online bij rolgordijnstore.


Je kunt je raambekleding volledig afstemmen op jouw persoonlijke stijl! Zo hebben we gordijnen in de mooiste trendkleuren en hippe dessins. Kwantum biedt een breed assortiment aan goedkope raambekleding en raamdecoratie: voor de laagste prijs van Nederland.


Draaikiepraam gordijn

Wil je geen enkele aanbieding voor gordijnen en raamdecoratie missen? Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts