dinsdag 19 juni 2018

Glas in lood veenendaal

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen!


Glas in lood veenendaal

Keuken interieur accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Boek uw Hotel in Veenendaal online.


Reserveer online, laagste prijzen. Met glas in lood geeft u uw woning in Veenendaal een uniek karakter. Het is niet alleen geschikt voor oude of monumentale panden, maar ook in een modern interieur past het goed. Een glas in lood atelier helpt u graag met het ontwerpen en maken van de sierbeglazing. Glas - in-lood in Veenendaal.


Glas in lood veenendaal

Zoals in Culemborg, Scherpenzeel, Houten, Geldermalsen en Veenendaal. Elke dag werkt Erik met enthousiasme en vakmanschap aan uw opdracht. Van ontwerp tot eindresultaat. Gertjan heeft ruime ervaring in advies, verkoop en montage van alle mogelijke glasproducten.


Enkelglas in Veenendaal Door onze landelijke levering, leveren wij natuurlijk ook al het glas in Veenendaal. Al ruim veertig jaar actief in het ambachtelijk produceren en restaureren van glas in lood. Met glas - in-lood werk, haalt u een unieke woonaccessoire in huis. Het grote voordeel van glas - in-lood ramen is dat u deze op maat kunt laten maken. Een glaszetter uit Veenendaal met een specialisatie in glas - in-lood kan dit glas voor u op maat realiseren en plaatsen.


Glas in lood veenendaal

Benieuwd naar de prijzen van glas - in-lood ? De winkel biedt een gevarieerd aanbod van glas , lood , gereedschappen en boeken. Neem ook eens een kijkje in de webshop! Voor werk in opdracht kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen waarna we de mogelijkheden bespreken.


Wij zijn er al meer dan jaar van in de ban. Al ons werk is uniek en wordt met passie en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Heeft u glasschade aan bijvoorbeeld glas - in-lood of veiligheidsglas? Schakel dan de hulp van onze vakkundige glaszetters in voor een vakkundige glas reparatie. Met onze specialistische kennis repareren wij het specifieke glas snel en vakkundig, met behoud van uw schilder- en houtwerk.


Het zorgt vaak voor een mooier design, energiebesparing en minder onderhoud. Helaas is het ook kwetsbaar er sneuvelt wel eens een raadan komen wij, de glasspecialisten voor Veenendaal en omgeving, u graag helpen met het vervangen van uw glas. We hebben al veel projecten met glas in lood ramen uitgevoerd.


Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd en zijn we toonaangevend op het gebied van glas in lood. In de regio Rhenen hebben wij al vele huishoudens voorzien van o. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen. Frannysglasinlood is gevestigd in Veenendaal. De eerste fase bestond uit de ramen van het liturgisch centrum.


Door een aanvankelijk gebrekkige constructie verzakten de panelen en sloten ze de ventilatieopeningen af. Ieder huis in uniek, ieder kunstwerk is persoonlijk. Daarom ontwerpen wij elk raam of kunstwerk in stijl en smaak van de klant. Samen bekijken we wat bij u past en wat uw wensen zijn.


Op basis daarvan maken wij het ontwerp op maat. Welkom bij de grootste speciaalzaak voor glas - in-lood , tiffany en brandschilderen. Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel.


Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts